Son nefeste bile Beşiktaş

Olmadı... Yakışmadı... Bu beraberlik kara kartala gitmedi. 2-0 öne geçtiği maçı, 2-2 ye getirmesi son derece bizleri üzdü.

Haberin Devamı

Soğuk bir gece maçın başlaması ile halbuki sıcacık bir gece olmuştu. Her şey istediğimiz gibi gidiyordu. 2 tane gol bulmuşken neredeyse 22 tane de gol kaçırdık. Rakibin cılız pozisyonları haricinde kalemizde de en ufak bir tehlike yaşamadık. Ta ki, 80. dakikaya kadar. Her ne olduysa 80. dakikadan sonra oldu. Sanki birileri gelip İnönü'nün üstünden Beşiktaş'ımıza ölü toprağı serpiştirdi.

 

Bu kadar güzel bir maçı inanın ben bile maçtan önce beklemiyordum. Kaybedilen 2 puan bir tarafa bu takıma arkadaşım, abim can FEDA. Helal olsun hepsine. Dev gibi yürekleri ile sahadalar. Takımda yardımlaşma en üst seviyede. Birinin açığını öbürü kapatma derdine düşmüş. Tabi ki bu dediğim sol kanat için geçerli değil. Olcay ve Uğur gecenin içine ettiler. Olcay % 100 net 2 tane gol kaçırdı. Uğur Boral arkadaşımız Servet' ten bile çalım yedi ve o pozisyonun devamı penaltı oldu. Yemin ederim bu halimle bile en az Uğur kadar bu takımda oynarım. Hem de o kadar para bile istemem. Kapalı kombinesine bu takımda oynarım. Ama ne kadar faydalı olabilirim ? işte dediğim gibi yalnızca Uğur kadar olabilirim.

 

Haberin Devamı

Samet hocayı Uğur konusunda her defasında eleştiriyorum. Olmuyor hocam ya. Zorlamanın ne anlamı var ? Bak her maçta bu adam bize zarar veriyor. Oynatma. Onun yerine genç bir arkadaşı koy, bırak o hata yaparsa yapsın. Hadi o adamı bulamadın, Recep Çetin' i orada oynat. Eeee ben daha ne diyeyim. Buna da sakın gülme çünkü bu bir KARA mizahtır.

 

Hakemi de tebrik etmeden geçmeyelim. Bozbaykuş tribünlerinin güzel bir pankartı vardı. " Hakem haklı beyler" bu pankart hakemlere bir tepki olarak açılmıştı ama anlayana. Veremediği net kartlar maalesef beni çileden çıkardı. Adil yönetin maçları. Beşiktaş' a verdiği kartlar akıl almazdı. Oğuzhan ve Hilbert' in kartları tamamen hakem saçmalamasıdır. Vicdanı olmayanın düdüğü de bırakın olmasın. Bak Gençlerbirliği maçı öncesi bizi Oğuzhan'sız bıraktı. Helal olsun diyeceğim ama diyemiyorum. Haram zıkkım olsun.

 

Haberin Devamı

Holosko belki de oyundan çıkacak en son adamdı. Ama sevgili Aybaba ne düşündü bilmem ama Holosko' nun yerine şımarık çocuk Batuhan' ı oyuna aldı. Batuhan'ın bırakın ayağında top tutmasını, eliyle bile oynaması mucize olur. Her ne değiştiyse bu değişiklikten sonra oldu. Emeği geçenlere....

 

Beşiktaş her ne olursa olsun yapacağı 2-3 nokta transfer ile bu seneye damgasını vurur. Çünkü bu takım da RUH var. Bu takımda Arkadaşlık var. Bu takımda her şey var ama maalesef maddi sıkıntı var. Kapalının halini gördükçe evladını kaybetmiş bir anne, bir baba gibi üzülüyorum. Çarşı ve Yönetim artık bir şeyler yapmalı. Schuster'e, Guti'ye, Quaresma'ya verilen bu desteğin Aybaba' ya, Oğuzhan'a ve hatta Olcan’a bile gösterilmesi lazım.

 

Haberin Devamı

Ankara deplasmanı bu sezon Beşiktaş' ın en zor maçı olacak. Fernandes ve Oğuzhan bu takımda yer alamayacaklar. Dün akşam ki yedek kulübesini görenler bana hak vereceklerdir. Şimdi den başarılar diliyorum ve malesef elimden de sadece bu geliyor.

 

Semt bizim aşk bizim. Bir gün değil her gün Beşiktaş. Bizler sevinmek için sevmedik. Biz takımına karşı her zaman iyi bir dost olduk, iyi gününde de, kötü gününde de. Bir taraftar sözü vardır ve ben bu sözü çok ama çok seviyorum " SON NEFESTE eşhedü enla ilahe illallah ve ZAMAN KALIRSA da kartal gol gol gol demeyi bizlere nasip et rabbim. Amin... Beşiktaş seninle ölmeye geldik..

Yazarın Tüm Yazıları