Son dakika para krizi

Türkiye’de geniş bir hayran kitlesi bulunan Romanyalı şarkıcı Inna, önceki gece Anadolu Gösteri Merkezi’nde sahne aldı.

Haberin Devamı

Şarkıcının sahneye çıkması ise oldukça olaylı oldu. Konserin başlamasına dakikalar kala Inna, parasının bir kısmı ödenmediği için sahneye çıkmama kararı aldı. “Çıkmayacak, iptal edildi” söylentilerinin ardından şarkıcı bir şekilde ikna edildi ve iki saat gecikmeli olarak 24.00’te sahneye çıktı. Inna’dan önce sahneye sırayla Hakan Hepcan ve Dj Wolfson çıktı. Hakan Hepcan ismi vine’da paylaştığı kısa videolarla gündeme gelmişti. Kısa bir sürede çok sayıda hayranı oldu, bir süredir de dj’lik yapıyor. Kabinde durmak yerine daha çok zıplamayı tercih ediyor. Önce Bonjovi, ardından Hande Yener, sonra Justin Bieber, Duman, Benny Benassi (Satisfaction) derken nerdeyse çalmadığı müzik kalmadı. Çaldı mı yoksa çalıyormuş gibi mi yaptı açıkçası pek anlamadım. Bir saatlik performansı boyunca tek cd çaldı. Mixer üzerinde sanırım bir düğmeye de torpil yapıyor, çünkü sadece tek düğmeyle oynadı. Gecenin organizatörleri Dj Wolfson’a özel bir teşekkür etmeli. Çünkü geceyi kurtardığını söylemek hiç de yanlış olmaz. Inna krizinin benzeri Hakan Hepcan’da da yaşandı. İki isimde konsere çıkmayacaktı. Dj Wolfson ise organizasyonda yaşanan sıkıntılara rağmen konsere çıkma kararı aldı. Wolfson’un bu kararının ardından Hakan Hepcan da konsere çıkmayı kabul etti. Inna ikna edilip, salona gelene kadarki sürede dinleyiciler, iki performans dinlediler. Wolfson ve Hepcan çıkmasaydı organizatörler o kadar izleyiciyi o saate kadar nasıl tutarlardı bilemiyorum.

Haberin Devamı

Gece hayatına yeni mekan

Ankara gece hayatı yeni bir mekana daha kavuştu. Ketchup, Next Level’da hizmete girdi. Los Angeles, Washington, Las Vegas, Dubai ve Kuşadası’ndan sonra Ankara’da açılan mekan, her hafta farklı dj ve performanslara ev sahipliği yapacak. Açılış gecesi ise çok sayıda davetliyi ağırladı. Son dönemde Ankara’nın en başarılı dj’lerinden biri olan Dj Wolfson, müzikleriyle keyifli bir gece yaşattı. Wolfson’a, dansçı kızlar da eşlik etti. Farklı bir atmosfere sahip olan mekan, videowall ve özel led tavan gibi mimari detaylarıyla dikkat çekiyor. Bu arada mekanın açıldığı Next Level’ın ‘Podyum Kat’ isimli açık alanı Tepe Prime’a rakip olarak gösteriliyor. Tamamen açıldığında bünyesinde çok sayıda restoran ve kafe yer alacak. Mekanın en büyük dezavantajı ise girişi. Doğrudan girişin olmaması birçok kişinin şimdiden şikayet konusu.

Haberin Devamı

50 bini gözden çıkarmıştım

Geçtiğimiz günlerde Panora Alışveriş Merkezi’nin ev sahipliğinde UNICEF yararına bir etkinlik düzenlenmişti. AB Bakanı Egemen Bağış’ın eşi Beyhan Bağış’la birlikte Ankara’da görevli kadın büyükelçiler ve büyükelçi eşleri, çocuklar için tişört tasarladı. Tasarlanan tişörtler müzayede ile satıldı. 50’nin üstünde tişört kimsenin beklemediği bir şekilde kapış kapış gitti. Müzayedenin sonunda ise yaklaşık 110 bin lira toplandı. Bu rakam UNICEF’in her yıl düzenlediği yardım balolarından elde edilen gelirden daha fazla oldu. Etkinlikte Beyhan Bağış’ın tasarladığı tişörtü kimin alacağı ise merak konusuydu. Ankaralı genç işadamı Onur Öngün, bu tişörtün sahibi oldu. 7 bin liraya Beyhan Bağış’ın tişörtünü alan Öngün, dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Tişört için 50 bin lirayı gözden çıkardığını söyleyen Öngün, müzayedede kendisini en çok ATO Başkanı Salih Bezci’nin zorlayacağını düşündüğünü ancak beklediği rakamın çok altında bir fiyata tişörtü aldığını ifade etti.

Yazarın Tüm Yazıları