Son dakika hamlesi

Güncelleme Tarihi:

Son dakika hamlesi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2015 14:15

Gençlerbirliği ve Ankaragücü, transfer döneminin bitime az bir zaman kala yeni takviyeler yaptı.

Haberin Devamı

Kırmızı-siyahlılar, Djalma Campos’u bedelsiz olarak bonservisi ile birlikte kadrosuna katarken, sarı-lacivertliler de Sedat Bayrak ve Timur Kosovalı ile anlaştı.

Futbolda birinci transfer dönemi önceki gece sona ererken, Başkent takımlarından Gençlerbirliği ve Ankaragücü, son dakika hamleleri ile kadrolarını güçlendirdi. Transfer yasağını askıya aldıktan sonra daha önce ön protokol yaptığı 11 oyuncu ile resmi sözleşme imzalayan Ankaragücü, transfer dönemi bitmeden 2 oyuncu ile daha anlaştı. Sarı-lacivertliler, geride kalan sezon Gençlerbirliği’nde forma giyen ve Süper Lig deneyimine sahip savunma oyuncusu Sedat Bayrak ile biten sezonda Göztepe forması giyen forvet Timur Kosovalı’yı transfer etti.
Ankaragücü daha önce de Mehmet Yıldız, Emrah Bozkurt, Salih Sefercik, Göksu Alhas, Ömer Bozan, Sertan Vardar, Mustafa Öztürk, Murat Sözgelmez, Ferhat Odabaşı, Enes Kubat ve Adem Sağlam’ı renklerine bağlamıştı.
Başkent ekibi geride kalan sezon kadrosunda yer alan isimlerden kaleci Gökhan Akkan’ı Çaykur Rizespor’a, Aytaç Öden ve Hasan Ayaroğlu’nu Eskişehirspor’a verdi. Metin Aydın’ı da Hatayspor’a kiraladı. İki kulüp arasında yapılan anlaşma gereği, Hasan Ayaroğlu, sezon bitimine kadar Ankaragücü forması giyecek.

Haberin Devamı

GENÇLER HAREKETLİ SAATLER GEÇİRDİ

Gençlerbirliği, transfer döneminin bitmesine dakikalar kala Angolalı futbolcu Djalma Campos’u transfer etti.
Başkent temsilcisi, bonservisi Portekiz’in Porto takımında bulunan 28 yaşındaki sağ kanat oyuncusunu 1 yıllığına renklerine bağladı.
Geçen sezonu Torku Konyaspor’da kiralık geçiren Campos, bedelsiz olarak bonservisiyle birlikte geldi.
Campos, Süper Lig’de 74 maçta 11 gol, 16 asist, Türkiye Kupası’nda ise 11 maçta 5 gol, 2 asistlik performans sergilemişti.
Gençlerbirliği’nin birinci transfer ve tescil döneminde kadrosuna kattığı ve gönderdiği futbolcular şöyle:
Gelenler: Iasmin Latovlevici (Steaua Bükreş), Per Johannes Hopf (Hammarby), Walid Atta (Hacken), Panajotis Dimitriadis (Stockholm), Martin Spelmann (Odense), Olafur Ingi Skulason (Zulte Waregem), Ante Kulusic (Balıkesirspor), Özkan Karabulut (Boluspor), Djalma Campos (Porto)
Gidenler: Dusco Tosic (Beşiktaş), Jean Gosso ve Özgür İleri (Göztepe), Radosav Petrovic (Dinamo Kiev), Liviu Antal (Hapoel Tel Aviv), Ferhat Görgülü (Samsunspor), Artun Akçakın (Alanyaspor), Tayfur Bingöl (Alanyaspor), Hakan Aslantaş (Osmanlıspor), Mervan Çelik (Akhisar Belediyespor), Ramazan Köse (Kasımpaşa)

OSMANLISPOR KÖKLÜ DEĞİŞİM YAŞADI

Süper Ligin yeni takımı Osmanlıspor, transfer dönemini hareketli geçirirken, ekip köklü bir değişim yaşadı. Sarı-morlar, 8 yabancı oyuncu transfer eti. Kiralık olarak forma giyen Keram Şeras, takımı Kasımpaşa’ya döndü.
Başkent ekibinin gelen - giden dosyası:
Gidenler: Yıldıray Koçal (Altınordu-Kiralık), Ahmet Kesim ve Caner Arıcı (Alanyaspor), Ercüment Kafkasyalı ve Muhammed Reis (Kardemir Karabükspor), Dilaver Güçlü ve Ragıp Başdağ (Balıkesirspor), Mehmet Yıldız (Ankaragücü), Samet Göker (Aydınspor), Tugay Kaçar (Karşıyaka)
Gelenler: Artur Guilherme Gusmao Moraes (Benfica), Tiago Miguel Baia Pinto (Rio Ave), Avdija Vrsajevic (Hajduk Split), Pierre Webo (Fenerbahçe), Andrei Gabriel Torje (Udinese), Papa Alioune Ndiaye (Bodo Glimt), Mehmet Güven (Torku Konyaspor), Hakan Aslantaş (Gençlerbirliği), Takayuki Seto (Astra Giurgiu), Lukasz SzukaLa (Al İttihad), Raul Rusescu (Steaua Bükreş), Uğur Demirok (Trabzonspor-Kiralık), Musa Çağıran (Kardemir Karabükspor)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!