Son 43 yılın en kötü Boston Celtics'i

Güncelleme Tarihi:

Son 43 yılın en kötü Boston Celticsi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2013 12:14

NBA'de baştan sona büyük çekişme içinde geçen maçta Cleveland Cavaliers, sahasında ağırladığı Minnesota Timberwolves'u 93-92 yenerek bu sezonki ilk mağlubiyetini tattırdı.

Haberin Devamı

NBA'de normal sezon heyecanı, sabaha karşı yapılan 4 mücadele ile devam etti. Günün en çekişmeli mücadelesi ise Cleveland Cavaliers ile Minnesota Timberwolves arasında yaşandı. Quicken Loans Arena'daki maça hızlı başlayan evsahibi ekip Cleveland Cavaliers, oyunun büyük bir kısmında sahada hakimiyet kurarken, 3. periyodun bitimine 5 dakika kala farkı 23 sayıya kadar çıkararak skoru 72-49'a getirdi. Son periyotta daha iyi organize olan Timberwolwes, farkı eritmeyi başarırken, Kevin Love'un son saniye üçlüğü potadan dönünce bu sezonki ilk yenilgisini tattı. Cavaliers'ta C.J. Miles'ın 19 sayı, Kyrie Irving'in 15 sayı, 9 top çalma, 8 ribaunt ve 6 asistlik performansı galibiyette önemli rol oynadı. Minnesota'da ise Kevin Martin'in 23, Kevin Love'ın 17 sayı, 13 ribauntluk performansı galibiyete yetmedi.

Curry tutulamıyor
Günün diğer maçında Golden State Warriors, Curry'nin "triple-double" yaptığı maçta deplasmanda Philadelphia 76'ers'ı 110-90 yendi. Warriors'ta Andre Iguodala 32 sayı ile maçın en skorer ismi olurken, Stephen Curry 18 sayı, 12 asist ve 10 ribauntla maça damga vurdu. Ev sahibi ekip Philadelphia'da ise bu sezonki üstün performansı ile dikkat çeken çaylak oyuncu Michael Carter-Williams ile Evan Turner'ın 18'er sayısı, maçın kazanılmasına yetmedi.

Boston'da kötü başlangıç
Boston Celtics deplasmanda Memphis Grizzlies'e 95-88 yenilirken, üst üste 4 maç kaybederek 1969-70 sezonundan bu yana en kötü lig başlangıcını yaptı. Grizzlies'ta Zach Randolph ve Mike Conley ve Jerryd Bayless 15'er, Marc Gasol 14 sayı ile maçı tamamladı. Boston'da ise Jeff Green 22 ve Jared Sullinger 16 sayı attı. Diğer maçta Los Angeles Clippers, kendi sahasında ağırladığı Houstan Rockets'ı 137-118 yendi. Ev sahibi ekipte tam 7 oyuncu çift sayılı hanelere ulaşmayı başardı. Chris Paul 23 sayı 17 asist ile takımına önemli katkı sağlarken, ona J.J. Redick 26 ve Jamal Crawford 21 sayı ile eşlik etti. Houstan'da da 7 oyuncu çift haneli sayılara ulaşırken, Omri Casspi'nin 18, James Harden'ın 15 ve Dwight Howard'ın 13 sayısı Clippers karşısında mağlubiyeti önleyemedi. Milli basketbolcu Ömer Aşık ise 6 sayı 7 asistlik bir performans sergiledi.

NBA'e sabaha karşı oynanacak 9 maçla devam edilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!