Şömine başında yeni lezzetler

Güncelleme Tarihi:

Şömine başında yeni lezzetler
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2013 00:00

İncek’te açılan Torre’s Restoran, müşterilerine yeşilliklerin arasında doğa ve yemek keyfini bir arada sunuyor.

Haberin Devamı

Havaların soğumasıyla şömine keyfi de yapılabilen restoranda özel olarak yetiştirilen fesleğen, nane ve biberiye gibi bitkiler ise yemeklere taze olarak dalından koparılıp konuyor. Menüde yeni lezzetlere yer veren Torre’s Restoran, Portekiz usulü tavuk ile müşterilerine farklı tatlar sunmayı amaçlıyor. İtalyan pizzalarından taş fırın çıtır pidelere, Asya eriştelerinden wraplere kadar birçok seçenek sunan menüde ise “Torre’s special” en çok tercih edilen tatlılardan. Amaçlarının dünya mutfağından bir takım lezzetleri misafirlerine iletmek olduğunu belirten Torre’s Restoran’ın işletmecisi Törehan Dönmez, “Misafirlerimize hem restoranda hem de evlerinde en temiz, en hızlı ve en kaliteli şekilde iletmek en büyük hedefimiz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!