GeriSeyahat Sokak Panorama
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Sokak Panorama

Sokak Panorama

IKI OGLUYLA CADIRDA

Emine Bakirci 17 Agustos sabahindan bu yana iki ogluyla beraber cadirda kaliyor. 41 yasindaki Bakirci ‘‘Biz alti aile kac gundur buradayiz. Evimiz donup donemeyecegimizi bile bilmiyoruz. Hic olmazsa odeme gunu gecen faturalarimiz icin tolerans taninsa’’ diyor. Butun gun gunesin altinda kalan Bakirci ve

ailesi pazar tahtalarindan ve carsaflardan derme catma cadirlar

yapip altina siginmis.

SEHER YILDIZI SOKAK

Nisbetiye Caddesi'nden Etiler'in icine kadar uzanan 345 adimlik sokagin girisinde bir gazete bayii ve Paul kafe bulunuyor. Agaclikli yoldan ilerleyince biraz ilerde Harvard Cafe ve Tiendes restoran ile karsilasiliyor. Biri zihinsel ozurlu cocuklari agirlamaya yonelik uc cocuk yuvasi var sokakta. Etiler Sokak ile kesistigi kosede ise Uluslararasi Nakliyeciler Dernegi'nin merkezi yer aliyor.

ARZUM APARTMANI

Avcilar'da Siteler mevkiinde bulunan Arzum Apartmani deprem sonrasi tamamiyle terkedilmis. Yan tarafindaki Kervanci Apartamani tamamen cokerken Arzum Apartmani derin catlaklarla ve yikik duvarlarla durumu kurtarmis. Ancak ust katlardaki salonlarin perdeleri yikilmis duvardan disari ucusuyor. Alk kattaki market sahibi de kepenkleri indirip dukkanini terketmis.

False