Sofralar kuruldu

Çiğdem Simavi’nin kurucusu olduğu KÜSAV’ın bu yıl dördüncüsünü düzenlediği masa ve yaşam sanatı sergisi “L’art de la Table & L’art de Vivre”, Divan İstanbul Oteli’nin balo salonunda ziyarete açıldı.

Haberin Devamı

Astaş Holding’in sponsorluğunda düzenlenen sergiyi gezenler, birbirinden şık ve görkemli masaları incelemenin yanı sıra Bodrum’daki Cennet Koyu Branded Luxury Resort Hotel, Villas & Residences projesi hakkında detaylı bilgi alma fırsatını da buldu. Sergide Armani/Casa, Arzu Sabancı, Caroline Koç/Haremlique, Louis Vuitton, Rezzan Benardete, Baccarat, Tiffany&Co, Wedgwood, Bernardaud, Beymen Home, B&C Atelier, Binhan Kesici, Christofle, Frederick Mangin Lo La Le Couture Paris, Herend, Lenox, Lotus, Luxuria, Merve Gürsel, Mis En Demeure, Paola Caovilla, Semahat Arsel, Serdar Gülgün ve Yastık by Rıfat Özbek imzalı masalar da yer alıyor.

Çocuk alışverişi

İşadamı Moris Kohen, kısa süre önce Merve Kotil’le evlenerek bekarlığa veda etmişti. Baba olmak için gün sayan Kohen, önceki gün eşiyle Akmerkez’de bebekleri için alışveriş yaparken görüntülendi. Aldıkları bebek küvetini sırtlayan Kohen, ilk bebekleri için çok heyecanlı olduklarını söyledi.

Haberin Devamı

Çocuklar için bir kapı da siz açın

Açık Kapı Sosyal Sorumluluk Derneği’nin ev sahipliğinde, Bay İnşaat-42 Maslak sponsorluğunda hayata geçirilen Sovereign Art Foundation Avrupa Sanat Ödülleri Sergisi’nde jüri oylamasıyla finale kalan 30 eser, bu akşam Hasköy Yün İplik Fabrikası’nda düzenlenecek gala yemeğinde satışa sunulacak. Açık artırmadan elde edilecek gelirin yarısı, derneğin çocuklar için yürüttüğü “Koruyucu Ruh Sağlığı” projesine fon oluşturacak.

Hayalet İstanbul’da

Darınç Arıburnu ve eşi Mehveş Arıburnu’nun işlettiği, Karaköy’de bulunan Galeri Mana, dünyaca ünlü sanatçı Douglas Gordon’un kişisel sergisi “Hayalet”e ev sahipliği yaptı. Birbirinden ilginç fotoğrafların yer aldığı sergide en dikkat çekici eserler, değerleri 150 bin dolar olan iki yanık tabloydu.

Yeni adres

Edition Otel İstanbul’un içindeki Gold Bar’da her salı düzenlenen “Richie Rich” adlı parti, adres değiştirdi. Mert Vidinli ve Çağla Gürsoy’un ev sahipliği yaptığı “Richie Rich”, bu geceden itibaren Akaretler’deki W Otel’in içinde hizmet veren W Lounge’da düzenlenecek...

Haberin Devamı

Nişantaşı’nın yeni İtalyan’ı

Nişantaşı’nda Pipa adında yeni bir İtalyan restoranı açıldı. Concept Masters tarafından kurulan, dekorasyonuna Mahmut Anlar’ın imza attığı mekân, Napoli’den getirtilen el yapımı pizza fırınında yapılan pizzaları ve pasta ağırlıklı mönüsüyle oldukça iddialı...

Yazarın Tüm Yazıları