Sneijder'i bize getir

Güncelleme Tarihi:

Sneijderi bize getir
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2015 20:16

Juventus, Hollandalı yıldızı G.Saray’a getiren FIFA menajeri Ali Güven’den yardım istedi: Juventus CEO'su Giuseppe Marotta ve teknik direktör Massimiliano Allegri, bizzat aradıkları Türk iş adamından Wesley Sneijder'in transferi için Galatasaray'ı ikna etmesini rica ettiler.

Haberin Devamı

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Juventus CEO'su Giuseppe Marotta, Wesley Sneijder'i Inter'den Galatasaray'a getiren FIFA menajeri Ali Güven'in kapısını çaldı. Moratta, İtalya'da yaşayan Türk işadamı Güven'den Galatasaray cephesini transfer için ikna etmesini istedi. Şu an St.Moritz'de tatilde olan Ali Güven'in İstanbul-İtalya arasında mekik dokuması ve pazarlıklarda önemli rol oynaması bekleniyor. Juventus Teknik Direktörü Allegri'nin de Milan'ı çalıştırdığı dönemden bu yana arkadaşı olan Güven'i arayıp "Sneijder'i bize getir" dediği öğrenildi.

Sneijderi bize getir

İŞTE O TEKLİF: 2 DEĞİL 5 MİLYON EURO!
İtalyan basınında Juventus'un Sneijder için Galatasaray'a iki milyon Euro teklif ettiği yazıldı. Gerçek rakamın 5 milyon Euro olduğu ortaya çıktı. Juve'nin amacı, bu paraya transferi bitirmek. Öte yandan Genoa'nın Pandev'de ısrarcı olduğu ortaya çıktı. Genoa Başkanı Preziosi, Ali Güven'i arayarak Pandev'in durumu hakkında bilgi aldı.

Haberin Devamı

"EVET, İSTİYORUM"
Juventus'a yakınlığı ile bilinen Tuttosport, dün "Galatasaray 20 milyon Euro istiyor. Türk saçmalığı" manşetini attı. Gazete, yüksek bonservis ve taraftar baskısına rağmen Galatasaray'ın Juve ile pazarlığı sürdürdüğünü birinci sayfasına taşıdı. Juventus Teknik Direktörü Allegri ise, "Evet, Sneijder'i istiyorum ama o halen Galatasaray'ın oyuncusu. Yöneticiler görüşmeleri sürdürüyor" açıklamasını yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!