size soyundum. siz bunu gördünüz. sizi seviyorum.

Yeni albümüm “ben buraya çıplak geldim’ çıkmak üzereydi.

Haberin Devamı

Geceleri kalp atışlarımın gürültüsünden uyumak mümkün değildi. Bir yandan da, şu hayatta her şey mümkündü. Tren yola çıkıyordu, size gelicekti. Yol uzundu ama manzarayı biz koyuyorduk. 9 Haziran gece saat 12’de internete, ‘ben buraya çıplak geldim’ klibini koyduk. Ben bilgisayarın başında diyeceklerinizi duymayı bekliyordum. Şarkıları yazarken sizi unutuyordum, ama yazar yazmaz aklıma geliyordunuz. Bu şarkıyı yazdığım anı hiç unutamam. Bu lafı ettiğim an, kalbim bir anlığına durmuştu. Hiç gitmediğim bir yerdeydim.

Şarkıyı elinden tutup koşar adımlarla, yönetmen, ama yönetmenden önce iyi insan hassas insan güzel şeyler yapmaya canını verecek insan yetenekli sabırlı özel insan Özer Feyzioğlu’na dinlettim. İyi ki dinletmişim. O şarkıyı size öyle bir gösterdi, pencereye öyle bir manzara koydu ki, siz ne güzel şeyler yazdınız, beni ağlattınız. Özer’e; şarkıyı kalbinin telleriyle çalarak düzenleyen Alper Erinç’e; miksleyen Levent Demirbaş’a; klipte dans eden o güzel beden cambazlarına; makyajsızlığın makyajını yapan Gila Benezra’ya, kıyafetleri gecelerce çalışan diken birleştiren Belma Özdemir’e, koşturup her şeye yetişen tatlı Gülin Sarpel’e; emeği geçen herkese herkese bin teşekkür.
Bin teşekkür ki, Twitter’da bunları okumama sebep oldular:

Haberin Devamı

@sdnz1: klipteki sahneler insanoğlunun kendi özünü buluş sürecini ve mutlak sonu çok etkili bir şekilde anlatmış

@notessuperficia: özgür kız olarak doğdu, xl aşk giyindi, pelini kıskandı, kek yaptı, tek taşını kendi aldı... bugün ‘ben buraya çıplak geldim’le özünü sundu

@busrapolat: aşkla yapıyo, aşık ediyo!

@zuhaltufekci: ihtiyacım olan her duyguya tüm şarkılarınla tercüman olduğun gibi, GÜÇ aradığım dönemde ‘ben buraya çıplak geldim’ dedin.

@irmakkibar: Ben buraya çıplak geldim klibi şarkısıyla birlikte soluk kesici... nil kendine en yakın halini göstermiş klipte

@lepetutrien: yeni klibi nerdeyse bir ilkokul çocuğuyken bile neden kendisini çok sevdiğimi hatırlattı: öykücülükteki ustalığı!

@21bgm: Kıvırcıklara saçlarıyla özgürlük tanıdı, ben ona resmen aşığım ilan–ı aşk yaptırdı, şimdi tırnaklarıyla gelenleri mest etti

Haberin Devamı

@elkeschmitter: Tanrının gözleri üstünde ve süper bir ekip var arkanda, klibi gözümü kırpmadan izledim.

@damlaatilaa: umutsuzluklarıma gün ışığı gibi doğdun.
 
@Igdmr: şarkıyı dinledikten sonra gecenin bir yarısı ev arkadaşımla sokağa çıkıp bağıra bağıra söyledik. böyle bir rahatlama yok.

@cantaskin: söz beste düzenleme video... bu bir sanat eseri... ‘müzik niçin vardır’ sorusunun en anlamlı cevabı olmuş.

Bunun gibi güzel mesajlarla beni ve hepimizi çok mutlu ediyorsunuz. Mutluluk gözyaşlarımın sebebisiniz. Yaptığım şeye anlam kattınız. Size çok teşekkür ederim.

Yazarın Tüm Yazıları