Sivas'ta 3 takviye kararı

Güncelleme Tarihi:

Sivasta 3 takviye kararı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2009 16:37

Turkcell Süper Lig'in 2009-2010 sezonunun ilk karşılaşmasında dün sahasında Trabzonspor'a 2-1 yenilen Sivasspor'da moraller bozuk.

Karşılaşma sonrası acil bir toplantı yapan Sivasspor yönetim kurulu kötü gidişin nedenini Bülent Uygun'a sordu. Tecrübeli çalıştırıcı acil olarak orta sahaya iki futbolcu alınması gerektiğini söyledi.

Dün 4 Eylül Stadı'nda Trabzonspor'a 2-1 yenilerek lige kötü bir başlangıç yapan Sivasspor'da yüzler gülmüyor. Sivasspor yönetim kurulu, dünkü karşılaşma sonrası kötü gidişin nedenini bulmak için başkan Mecnun Otyakmaz tarafından tesislerde toplandı. Toplantıya teknik ekip de davet edildi. Yaklaşık 3 saat süren toplantı sonucunda 2 orta saha oyuncusu, 1 de stoper alınmasına karar verildi.

"Toplantı yapmamız gerikoyurdu" diyen Sivasspor Basın Sözcüsü Fikrek Ünsal, "Dün karşılaşma sonrası başkanımız ve yönetim kurulu olarak toplandık. Toplantıya hocamız Bülent Uygun'u da davet ettik ve takımdaki düşüşü sorduk. Kendi aramızda yaptığımız görüşmeler sonucunda takıma acil olarak takviye yapılması gerektiği konusunda birleştik. Önümüzdeki hafta içerisinde takıma 2 orta saha oyuncusu, 1 de stoper alınmasına karar veridik. Biz yönetim olarak bu kötü gidişin bir an önce düzelmesi için hocamızın futbolcular ile görüşmesini istedik" dedi.

HAKEMİN NE YAPTIĞINI ANLAMADIK

Dünkü karşılaşmanın hakemi Halis Özkahya'yı da eleştiren Fikret Ünsal, "Dünkü karşılaşmanın hakemden hiç bir şey anlamadık. 10 derece havada milletin gömlek ile üşüdüğü bir karşılaşmada iki defa su molası vermesi kafalarımızda soru işareti oluşmasına neden oldu. Tamam Sivas'ta nem olsa, karşılaşma 25-30 derecede oynansa bu su molalarını anlayacağız. Dünyanın hiçbir yerinde bu olayın örneği yoktur. Bunun takdirini hakem hocalarına bırakıyorum. Su molasında dakika tutuyoruz, oyun 5 dakika durmuş. Hakem ilk yarıya 2, ikinci yarıya 5 dakika uzatma veriyor. Bize göre karşılaşma 80 dakika oynatıldı. Böyle ön yargılı hakemler ile bu lig şimdiden böyle yürümez" diye konuştu.

SİVASSPOR ESKİ KİMLİĞİNE KAVUŞACAK

Bir yenilgi ile yerden yere vurulmayı hak etmediklerini ifare eden Ünsal, "Tabii ki takımların iyi ve kötü gidişleri olacak. Geçen sezon harikalar yaratan bu takım değil miydi? Şimdi o başarıyı kapatmak için bizi acımasızca eleştiriyorlar. Ama taraftarımız merak etmesin, bu takım en kısa sürede eski kimliğine kavuşacak ve yoluna kaldığı yerden devam edecektir" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!