Sivasspor'a genç orta saha

Güncelleme Tarihi:

Sivasspora genç orta saha
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2012 09:35

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'un, Bulgaristan'ın Chernomorets Burgas takımında top koşturan Fas asıllı Fransız orta saha oyuncusu Aatif Chahechouhe ile prensipte anlaşma sağladığı bildirildi.

Yeni sezonda güçlü bir kadroyla mücadele etmek amacıyla transfer çalışmalarını sürdüren Sivasspor'un, bu kapsamda bir süredir peşinde olduğu Fas asıllı Fransız orta saha oyuncusu Aatif Chahechouhe ile prensipte anlaşmaya vardığı belirtildi.

Gole dönük orta saha oyuncusunun, İstanbul'da sağlık kontrolünden geçirildiği, kırmızı-beyazlı ekiple yarın sözleşme imzalamasının beklendiği ifade edildi.
Fransa'nın Nancy takımından geçen sezonun devre arasında Bulgaristan'ın Chernomorets Burgas takımına transfer olan 26 yaşındaki Aatif'in, son dönemlerdeki performansıyla dikkati çektiği kaydedildi.

Transfer çalışmaları kapsamında Erhan Güven, Doğa Kaya, Abdulkadir Özgen, Şaban Özel ve Alican Karadağ'ı renklerine bağlayan Sivasspor'un, Aatif'in yanı sıra 2 yabancı oyuncuyu daha kadrosuna katmayı planladığı belirtildi.

Bolu Gerede'de kamp yapan Yiğidolar'ın, transfer etmeyi düşündüğü yabancı oyuncuları 17 Temmuz'da başlayacak Avusturya kampı öncesinde kadrosuna dahil etmeyi hedeflediği ifade edildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!