Sivasspor Karol Pecze ile sözleşme imzaladı

Güncelleme Tarihi:

Sivasspor Karol Pecze ile sözleşme imzaladı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2006 15:28

Werner Lorant ile yolları ayıran Sivasspor, Slovak teknik direktör Karol Pecze ile 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşme imzaladı. Pecze, yardımcısı Jan Gabriel ile birlikte kente geldi.

İlk olarak kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz ve bazı yöneticilerle beraber Sivasspor'un maçlarını oynadığı 4 Eylül Stadı'nı gezen ve sempatik hareketleriyle dikkat çeken Pecze, “İnşallah bu statta başarılı olacağız” dedi.

Daha sonra kulüp tesislerini gezen Pecze, tesislerin ve antrenman sahalarının durumu hakkında bilgi aldı.

Pecze, kulüp binasında düzenlenen imza töreninde Türkçe yaptığı açıklamada, Sivas'a geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, “Hep beraber güzel bir sonuç için buraya geldim. Herşeyi en iyi şekilde yapmak istiyorum. Sivasspor'un en iyi pozisyonu alması için çaba harcayacağım. İnşallah burada iyi bir takım yapacağız. Disiplinli ve kondisyon olarak çok güçlü bir takım oluşturmak istiyorum” diye konuştu.

“TÜRK FUTBOLUNU TANIMASI AVANTAJ”

Mecnun Otyakmaz ise, Pecze'nin futbol anlayışı, disiplinli, kondisyon sahibi bir takım yapma konusundaki başarıları ve Türkiye'de geçmiş yıllarda çalıştığı takımlardaki başarısının, onu seçmelerinde en önemli etken olduğunu söyledi.

Teknik direktörlerinin Türk futbolunu tanımasının da kendileri için avantaj olduğunu ifade eden Otyakmaz, “Sivasspor'un yapısına uygun mantıkta ve futbol anlayışına sahip bir teknik direktör ile anlaşmak bizi mutlu etti. Kendisi de bize her anlamda kolaylık gösterdi” diye konuştu.

Pecze ile 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşme imzalayacaklarını ifade eden Otyakmaz, “Teknik direktörümüzün başarılı olacağına bütün kalbimizle inanıyoruz” dedi.

Pecze'nin takımın maç kasetlerini izlediğini de ifade eden Otyakmaz, teknik direktörlerinin eksik gördüğü noktalar konusunda transfere hız vereceklerini bildirdi.

Daha sonra Pecze yardımcısı Gabriel ile birlikte kendisini 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllığına Sivasspor'a bağlayan sözleşmeyi imzaladı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!