"Sivas'a kazanmak için gideceğiz"

Güncelleme Tarihi:

Sivasa kazanmak için gideceğiz
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2013 13:45

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, hafta sonunda oynayacakları Sivasspor maçını kazanmak istediklerini belirtti.

Haberin Devamı

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, hafta sonunda oynayacakları Sivasspor maçını kazanmak istediklerini belirterek, "Hedeflerimizi kovalamak için maçtan galibiyetle ayrılmak istiyoruz" dedi.
Kırmızı beyazlı takım, hafta sonunda deplasmanda oynayacağı Sivasspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Mehmet Özdilek, takımına bu sabah yaptırdığı antrenmandan önce açıklamalarda bulundu. Geçen hafta farklı kazandıkları Gaziantepspor maçının yukarılarda kalabilmelerini sağladığını ifade eden Mehmet Özdilek, şöyle konuştu:

"SAKAT OYUNCUMUZ YOK"

"Kazanmak önemliydi ama farklı bir skorla kazanmak bizi son derece mutlu etti. Bugün itibariyle sorun yaratacak sakatımız yok. Bundan sonra umut ediyorum ki sakatlıklarla karşı kalmaya kalmayız. Bundan sonra 10 final maçımız var. Her maça tek tek bakacağız. Buralarda kalmak için sonuna kadar mücadele edeceğiz. Bugün itibariyle doğru konumdayız. Bunu 34 hafta sonuna kadar sürdüreceğiz. Bu hafta sonunda bulunduğu konumu hak etmeyen bir takıma karşı oynayacağız. Kazanmak için gidiyoruz. Hedefleri kovalamak istiyoruz. Biz her şeyden önce kendi işimizi doğru yapmak istiyoruz. Galibiyet için Sivas'a gideceğiz."

HEDEF İLK 10'DA OLMAK

Bir soru üzerine Türkiye Kupası'nda çok yıprandıklarını vurgulayan Mehmet Özdilek, bu konuda şunları söyledi:  "Kupa planlamasının çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. İki günde bir maç oynadık. Bunun sıkıntısını hem ligde, hem de kupada yaşadık. Yaşadığımız sıkıntılara rağmen bulunduğumuz yer kötü değil. Arzu ettiğimiz yerdeyiz. Amacımız burayı korumak. Buralarda olmayı hak ettiğimizi düşünüyoruz. Her puanın çok önemli olduğu bir lig oynanıyor. Amacımız ligdeki yerimizde gezinmek ve ligi buralarda noktalamak. Hedefimiz ilk 10 içerisinde olmak. Ümit ederim ki 34'üncü haftada arzu ettiğimiz noktada oluruz."

"TITA MUHTEŞEM DÖNDÜ"

Sakatlanan Tita'nın 1,5 ay sonra sahalara muhteşem döndüğünü belirten Mehmet Özdilek, "Tita, bir takım için çok önemli bir oyuncu" dedi. Mehmet Özdilek, takımının içinde çok kahraman olduğunu, Muza Nizam'ın ise cuma günü 3 yıllık sözleşme imzalayacağını açıkladı.

İDMANLAR BASINA KAPALI

Bu arada, kırmızı beyazlı takım Sivasspor maçının ikinci gün çalışmasına düz koşu yaparak başladı. Sakatlıkları süren Deniz Barış ve kaleci Hakan Arıkan, idmana katılmadı. Düz koşu ile başlayan çalışma, ısınma ve taktik antrenmanla devam etti. 20 dakikalık antrenmanın ardından futbolcular salonda yarım saat çalıştı.
Antalyaspor, Sivasspor maçının hazırlıklarını bu akşam yapacağı idmanla sürdürecek. Perşembe ve cuma günü yapılacak antrenmanlar basına kapalı olacak. Antalyaspor'da Tita cezasından dolayı hafta sonunda oynanacak olan Sivasspor müsabakasında görev alamayacak.

ANTALYASPOR ANTRENMANI

Medical Park Antalyaspor, hafta sonu deplasmanda yapacağı Sivasspor maçı hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Hasan Subaşı Tesisleri'nde teknik direktör Mehmet Özdilek yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından hafif tempoda koşu yaptı. Daha sonra oyuncular, eğitsel oyun oynadı. Yaklaşık 20 dakikalık idmanın ardından kırmızı-beyazlı oyuncular, ağırlık çalışması için salona gitti. Salondaki 20 dakikalık çalışma sonunda tekrar antrenman sahasına gelen futbolcular, ısınma hareketleriyle antrenmanı tamamladı.

Antrenmanda sakatlığı devam eden kaleci Hakan ve adelesine aldığı darbe sonucu sinir sıkışması olan Deniz Barış katılmadı.Medical Park Antalyaspor, Sivasspor maçı hazırlıklarını günde çift antrenman yaparak sürdürecek. Bu akşam ve yarın yapılacak antrenmanlar basına kapalı olarak yapılacak.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!