Sivas ve Bursa rakipleriyle yenişemedi

Güncelleme Tarihi:

Sivas ve Bursa rakipleriyle yenişemedi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2015 21:23

Sivasspor Hollanda kampında karşılaştığı Heracles Almelo ile Bursaspor ise Almanya kampında Borussia Mönchengladbach ile 2-2 berabere kaldı.

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor, Hollanda kampındaki ikinci hazırlık maçında, Hollanda Birinci Lig (Eredivisie) takımlarından Heracles Almelo ile 2-2 berabere kaldı. Kulübün internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, ikinci etap kamp çalışmaları için Hollanda'da bulunan kırmızı-beyazlı ekip, buradaki ikinci hazırlık karşılaşmasını Heracles Almelo ile yaptı. İlk yarısı Medicana Sivasspor'un 2-1 üstünlüğüyle sona eren karşılaşma 2-2 berabere sonuçlandı.

Kırmızı-beyazlı ekibin gollerini 25. dakikada Orhan Gülle ve 41. dakikada Burhan Eşer atarken, rakip takımın golleri ise 39. dakikada Jaroslav Navratil ve 73. dakikada Paul Gladon'dan geldi.

Bursaspor ise Almanya kampındaki üçüncü hazırlık maçında Bundesliga takımlarından Borussia Mönchengladbach ile 2-2 berabere kaldı. Kulübün internet sitesinde yer alan açıklamaya göre 45'er dakikadan iki devre oynanan maçta Bursaspor'un golleri, 31. dakikada Cedric Bakambu ve 62. dakikada yeni transfer Cristobal Jorquera'dan geldi.

Borussia Mönchengladbach'ın gollerini ise 58. dakikada penaltıdan Josip Drmic ve 81. dakikada Ritter kaydetti. Oldukça kötü hava şartlarında oynanan mücadeleyi yaklaşık 2 bin futbolsever takip etti. Yaklaşık 100 Bursaspor taraftarı da bu maçta takımını yalnız bırakmadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!