Sivas moralsiz

Güncelleme Tarihi:

Sivas moralsiz
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2009 15:04

Süper Lig'de şampiyonluk adayları arasında yer alan Sivasspor, Fenerbahçe maçından sonra kendi evinde Ankaraspor karşısında da berabere kalarak kötü gidişini sürdürdü. Kulüpten bugün bir açıklama yapılmazken, yönetim kurulu durum değerlendirmesi yaptı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe maçından sonra Ankaraspor karşısında da puan kaybedilmesi nedeni ile avantaj kaybeden Sivasspor yeni haftaya moralsiz başladı. Kırmızı beyazlılar hafta sonunda Ankaragücü ile yapacakları maçın hazırlıklarını bugün yaptıkları çalışma ile sürdürdü. İlk onbirde yer alan oyuncuların katılmadığı antrenmana, tek devre oynayan, yedek olan ve oyuna sonradan giren futbolcular katıldı. Yaklaşık 1 saatlik çalışmayla kırmızı beyazlılar günü tamamladı.

Ankaraspor maçında hakem kararlarına tepki gösteren ve yedek kulübesini parçalayan, maç sonunda ise hakem Deniz Çoban ile tartışan teknik direktör Bülent Uygun, herhangi bir açıklamada bulunmayacağını dile getirdi. Maç hazırlıklarını perşembe gününe kadar kentte sürdürecek olan Sivasspor, daha sonra Ankara'ya hareket edecek.

Haberin Devamı

YÖNETİM TOPLANDI

Üst üste yaşanan kötü sonuçlar ve takım üzerinde oluşan olumsuz havayı değerlendirmek üzere Sivasspor Yönetim Kurulu Başkan Mecnun Otyakmaz yönetiminde bugün kulüp binasında bir toplantı yaparak değerlendirmelerde bulundu. Bir çok konunun ele alındığı toplantıda, gelecek yıla yönelik transferlerin de ele alındığı bildirildi. Bazı kulüpler ile adı anılan ve sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Bilica ile yönetimin yeniden masaya oturarak anlaşma zemini arayacağı bildirildi. Sivasspor yönetiminin yarın bir basın toplantısı düzenleyerek, son haftalardaki kötü gidişat ve yapılacaklar ile ilgili değerlendirmelerde bulunacağı öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!