Sivas Kongresi’nin Yıldönümünde Orhan Ölmez Konseri

Güncelleme Tarihi:

Sivas Kongresi’nin Yıldönümünde Orhan Ölmez Konseri
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2015 09:55

SİVAS KONGRESİ’NİN 96’NCI YILDÖNÜMÜ VE DÜNYA SİVASLILAR GÜNÜ SANATÇI ORHAN ÖLMEZ’İN ŞARKILARIYLA 2’NCİ BARIŞ VE SEVGİ BULUŞMALARI'NDA KUTLANDI.

Sivas Kongresi’nin 96’ncı yıldönümü ve Dünya Sivaslılar Günü sanatçı Orhan Ölmez’in şarkılarıyla 2’nci Barış ve Sevgi Buluşmaları’nda kutlandı.
Sivas Kongresi’nin 96’ncı yıldönümü Beylikdüzü’nde coşku ile kutlandı. Beylikdüzü Belediyesi ve Beylikdüzü Sivaslılar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği’nin birlikte organize ettiği etkinlik, Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde düzenlenen 4 Eylül Ruhu Belgeseli ile başladı. 2’nci Barış ve Sevgi Buluşmaları kapsamında birbirinden özel etkinliklere ev sahipliği yapan Beylikdüzü Belediyesi, Sivas Kongresi’nin yıl dönümünde Ünlü Sanatçı Orhan Ölmez’i de hayranlarıyla buluşturdu.
Sivas Kongresi’nin yıl dönümünün Cumhuriyetin müjdecisi olduğunu belirten Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Beylikdüzü’nde 3’üncü kez kutluyoruz artı geleneksel hale getirdik. Hep devam edecek kutlamalar. Bu akşam barışa ve sevgiye katkı sunan Beylikdüzü’ndeki yazarlarla buluşuyoruz. Bu gece bizimle olan Özge Uzun bizi onurlandırdı, bize ayrı bir keyif kattı. Değerli Milletvekillerim Bihlun Tamaylıgil ve Süleyman Çelebi bizlere eşlik ediyor. Umuyorum ki buradaki bütün güzellikler Türkiye’ye umut olsun, ışık olsun. Mustafa Kemal Atatürk’ün 96 yıl önce söylediği her şey bugün kulağımıza küpe, umarım herkes örnek alır ve o gün yazılan söylenen cümlelere layık fertler oluruz” diye konuştu.
Yeni kitabının imza gününde okurlarıyla buluşmaktan mutluluk duyduğunu belirten Sunucu ve Yazar Özge Uzun, “Benim için çok kıymetli. Kitabım çıkalı ay oldu ama yaz döneminde çok fazla okullarla buluşma imkanım olmamıştı. Beylikdüzü’nde oturuyorum bende o nedenle burada okurlarımla buluşmak ayrı bir keyif gerçekten. Teşekkür ediyorum Sayın Başkana da böyle bir imkan sağladığı için. Beylikdüzü’nün de mavisi var bizimde mavimiz var. Dilerim bütün güzellikler herkesi bulur” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!