Sistemden vazgeçmem

Güncelleme Tarihi:

Sistemden vazgeçmem
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 1997 00:00

Haberin Devamı

Galatasaray Teknik Direktörü, yetenekli bir kadrosunun bulunduğunu belirterek, ‘‘Herkes her yerde oynamak zorunda. Bu sistemde yüzde 70'lik artış var'' diye konuştu.

Raya oturuyor

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, geçen yıl deneyip sonra da vazgeçtiği ikili defansta ısrar ediyor. Bu oyun şeklinin yavaş yavaş raya oturduğunu üstüne basa basa ifade eden Terim,‘‘Sistemden vazgeçmem'' diyor. Terim, futbolcuların sisteme uyum sağladığını söylüyor.

Herkes uyacak

Futbolcuların bu oyun sistemine uymak zorunda olduğunu belirten Fatih Terim,‘‘Oyun düzenimizde yüzde 70 artış var. Tabii ki futbolcularım önceden hata yapacak. Bu hatalar düzelince işler takır takır işleyecek. Çünkü bu sistemi 26 günlük kamp boyunca futbolculara aşıladım'' dedi.

Eğitime devam

Sarı kırmızılı takımı hem saha içinde hem de saha dışında eğitime tabii tuttuğunu söyleyen Teknik Direktör Fatih Terim, ‘‘Takımımda kapasiteleri yüksek, her yerde oynayabilecek elemanlar var. Futbolda artık belirli bir yer yok. Kısacası bu oyun şeklinden dönmem'' diye konuştu.

İlk ben olurum

Terim, gazetecilerin ‘‘Yurt dışında çalışmak istiyor musunuz'' sorusuna, ‘‘Futbolcu ihraç edemiyoruz, bari teknik adam olsun. Belki de ilki ben olurum'' dedi. Bu arada sakat sakat transfer edilen Gaziantepsporlu Mehmet'i, 15 gün sonra topla buluşturacağını söyledi.

Amerika yanıyor

Galatasaray ABD'de kamp çalışmalarının son günlerini yaşarken 40 dereceye varan sıcaklık futbolcuları bunaltıyor. Antrenman boyunca sırılsıklam terleyen oyuncular sık sık forma değiştiriyor. Sarı kırmızılı takımın malzemecileri Hasan ile Veli en çok Hakan ve Bülent'in forma değiştirdiğini söylüyor.

Cimbom Metro Stars önünde

Kamp çalışmalarını İsviçre'den sonra ABD'de sürdüren Galatasaray, bu gece son hazırlık maçına çıkıyor. ABD 1. Ligi takımlarından Metro Stars ile karşı karşıya gelecek olan sarı kırmızılılar, en zor maçlarının bu olacağını söylüyorlar. New Jersey'in Giants Stadı'nda oynanacak maç Türkiye saati ile 02.00'de başlayacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!