Sırtımız yerde

Güncelleme Tarihi:

Sırtımız yerde
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2002 02:05

Moskova'daki Dünya Grekoromen Şampiyonası'nın ilk gününde sıfır çektik. Madalya umutlarımız Hamza Yerlikaya, Ercan Yıldız ve Şeref Eroğlu sürpriz yenilgilerle şampiyonaya veda ettiler.

SIFIR ÇEKTİK

47. Dünya Grekoromen Güreş Şampiyonası'nın ilk gününde Hamza Yerlikaya ve Ercan Yıldız , Şeref Eroğlu sürpriz yenilgilerle elendi. 55'te Ercan Yıldız, Kazak R.Assembekov'u ihtarla, İsveçli Kim Holk'u 4-0 yendi. Çeyrek finalde İranlı H.Rangraz'a son 1 dakika içinde yediği suplekslerle 8-3 yenilip, elendi.

ŞOKE OLDUK

66 kiloda Şeref Eroğlu, İsrailli B.Mikhail'i ihtarlarla geçti, ikinci maçında İsviçreli İ.Kron'u 2.10 da tuşladı. Çeyrek final öncesi İranlı M.Hodaei'ye 3-0 yenildi. 84 kilomuz Hamza Yerlikaya şampiyonaya Japon S.Matsumoto'yu 3-0 yenerek başladı. Ardından Koreli S.Seo'yu 2.06'da tuşladı.

HAMZA ÜZDÜ

Çeyrek finalde İsveçli A.Abrahamian'dan çırpma ve yarım supleks yedi ve minderden 3-0 yenik ayrılıp, elendi. Şampiyonada bugün 60'da Şeref Tüfenk Kırgız ve ABD'li, 74'te Mahmut Altay Ermeni ve Rus, 96'da Mehmet Özal Gürcü ve Yunanlı, 120'de Yekta Yılmaz Gül Litvanyalı ve Yunanlı rakipleri ile grup maçları için mindere çıkacaklar.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!