Şirikçi: “Çifte Sevinç Yaşıyoruz”

Güncelleme Tarihi:

Şirikçi: “Çifte Sevinç Yaşıyoruz”
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2015 13:02

MÜSİAD KAHRAMANMARAŞ ŞUBE BAŞKANI ATIF ŞİRİKÇİ.

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Kahramanmaraş Şube Başkanı Atıf Şirikçi, yeni hükümetin oluşturulmasından ve Bakanlar Kurulu’nda bir Kahramanmaraş milletvekilinin ‘Bakan” olarak temsil edilmesinden duyduğu memnuniyeti belirtti.
1 Kasım genel seçimleri sonrasında tüm Türkiye’nin heyecanla beklediği yeni Bakanlar Kurulu’nun önemli icraatlara imza atacağından kuşkusu olmadığını bildiren Şirikçi, “Aynı zamanda bir Kahramanmaraşlı olarak milletvekilimiz Mahir Ünal’ın da Kültür ve Turizm Bakanı olması sevincimizi katlamıştır. Hem yeni hükümetimize hem de Bakanımız’a başarılar diliyoruz” dedi.
MÜSİAD Şube Başkanı Atıf Şirikçi, 7 Haziran seçimleri sonrası hükümetin oluşamaması nedeniyle ülkenin sıkıntıya sürüklendiğini ancak 1 Kasım genel seçimleriyle, Türkiye’nin “İstikrara devam” kararı vererek 13 yıldır iktidarda olan partiye yeniden hükümeti kurma görevi verdiğini ifade etti. Türkiye’nin 13 yıllık AK Parti iktidarı döneminde, Cumhuriyet tarihinden bu yana görülmemiş önemli yatırımları gerçekleştirdiğini vurgulayan Atıf Şirikçi, “Milletimiz 1 Kasım’da bu hizmetleri değerlendirdi. İş dünyası olarak da beklentilerimiz bu yöndeydi. 7 Haziran sonrası oluşan siyasi istikrarsızlık tablosunu bir kez daha yaşamak istemeyen vatandaşlarımız oylarını bu yönde kullandı” diye konuştu.
"KAHRAMANMARAŞ OLARAK GURURLUYUZ"
MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Atıf Şirikçi, Türkiye’nin günlerdir beklediği yeni hükümetin kuruluşunu tamamlamasıyla birlikte ara verilen yatırımların tekrar hız kazanacağına inandığını bildirdi. Yeni Bakanlar Kurulu’nda Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal’ın Kültür ve Turizm Bakanı olmasından duyduğu memnuniyeti ifade eden Şirikçi, şöyle dedi:
“Milletvekilimiz Mahir Ünal’ın Bakanlar Kurulu’nda Kahramanmaraşımızı temsil edecek olması ilimiz adına çok önemli bir olaydır. Sayın Bakanımızın, Kahramanmaraş’a çok yararlı hizmetler yapacağına inanıyorum. Son yıllarda sanayisiyle güçlenen ve Türkiye genelinde ekonomisiyle kendini duyuran Kahramanmaraşımız’ın sesi artık daha gür çıkacaktır. Sanayisinin yanı sıra Kahramanmaraş’ın kültür ve turizm değerleri daha ön plana çıkacaktır.”
Atıf Şirikçi, ayrıca Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’nun da “Kahramanmaraş’ın gelini” olduğunu hatırlattı. Sema Ramazanoğlu’nun geçtiğimiz dönem Kahramanmaraş milletvekili olan Yıldırım Ramazanoğlu’nun eşi olduğuna vurgu yapan Şirikçi, “Aslında kabinede iki bakanımız oldu. Maraş’ın gelini olan Sema Ramazanoğlu Bakanımız ile de ne kadar gurur duysak azdır” ifadelerini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!