Sırada Mesut Özil var

Güncelleme Tarihi:

Sırada Mesut Özil var
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2017 10:02

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal, Fransız oyuncuları Olivier Giroud, Koscielny ve Coquelin ile sözleşme yeniledi.

Haberin Devamı

İngiltere Premier Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Arsenal, Fransız golcüsü Giroud, defans oyuncusu Koscielny ve orta sahada görev yapan Coquelin ile yeniden masaya oturdu. Londra ekibi ve futbolcular arasında uzun süreli anlaşma imzalandı. Takımın 20 yıldır teknik direktörlüğünü yapan Fransız teknik adam Arsene Wenger ise üç önemli futbolcusunun uzun süreli sözleşme imzalamasından mutlu olduğunu söyledi.

Sırada Mesut Özil var

Ligde 3-0 geriden gelerek berabere kaldıkları Bournemouth maçı da dahil son üç karşılaşmada fileleri havalandıran Giroud, Federasyon Kupası üçüncü tur maçında da Preston North End'e son dakikalarda attığı golle takımını bir üst tura taşımıştı. Bu sezon tüm kulvarlarda Giroud 19, Coquelin 22, Koscielny ise 25 maçta Arsenal formasıyla mücadele etti.

Haberin Devamı

Başkent ekibi, Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil ile Şilili Alexis Sanchez'in sözleşme yenilemesi için iki futbolcuyla görüşmelerini sürdürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!