Sırada 'Çalgı Çengi 2' var

Güncelleme Tarihi:

Sırada Çalgı Çengi 2 var
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2015 15:05

‘Düğün Dernek 2: Sünnet’ filminin sevilen ikilisi Ahmet Kural ve Murat Cemcir, önceki akşam Ankara’daydı. Hayranlarıyla filmi izleyip sohbet eden ikili, “Hikâyemiz, Çalgı Çengi filmiyle Ankara’da başladı. Yakın zamanda Çalgı Çengi’nin ikinci filmini çekmek istiyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Başrollerini Ahmet Kural, Murat Cemcir, Rasim Öztekin ve Şinasi Yurtsever’in paylaştığı, vizyonda kaldığı ilk haftada 2 milyon 250 bin kişi tarafından izlen ‘Düğün Dernek 2: Sünnet’ filmi, önceki akşam Taurus AVM’de özel gösterim yaptı. Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in de yer aldığı özel gösterim öncesi sevilen ikili, film öncesi hayranlarıyla kısa bir söyleşi yaptı. Daha sonra Ankaralılarla birlikte filmi izleyen Ahmet Kural ve Murat Cemcir, gösteriminin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Oyuncular, “Ankara’nın bizim için yeri çok farklı. Çünkü hikayemiz Çalgı Çengi filmiyle burada başladı. Bu yüzden Başkent seyircisini çok seviyoruz. Onlar da bunu biliyor ve yaptığımız iyi işlere yoğun ilgi gösteriyor. Çok kalabalık, şokunu hala atlatamadık” dedi.

Haberin Devamı

YENİ FİLMDE ANKARA DA OLACAK

“Serinin üçüncü filmi çekilecek mi?” sorusuna cevap veren Ahmet Kural, “Üç müç yok. Ben şahsen istemem. Ama çekilir mi bilmiyorum. Ben Çalgı Çengi filminin ikincisini çekmek istiyorum. Büyük ihtimal yeni projemiz o olacak. Buradan Çalgı Çengi filminin dizi olacağı dedikodularını da yalanlamak istiyorum. Yeni filmde işin içinde Ankara da olacak. Şuan senaryo belli değil ama seyircinin yorumları ve istekleri de bu konuda bizi yönlendirecek” diye konuştu.

AMCALARIM SEYMENLERİN KURUCULARINDAN

Babasının Ankaralı oyduğunu aktaran Ahmet Kural, “Kökenlerimiz İncesu’da. Amcalarım seymenlerin kurucularından. Burası benim toprağım, memleketim. Burada ev sahibi gibi hissediyorum. Solfasol semtini çok severim, orada çekimlerimiz oldu” dedi.
Sık sık Ankara’ya geldiğini ifade eden Murat Cemcir ise “Ankara’da en çok Balgat’ı seviyorum. Muhteşem et yemekleri oluyor. Hatta buradan çıkıp köfte yemeğe gideceğiz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!