Sinema Tebessüm’de Mucize Filmi Büyük İlgi Gördü

Güncelleme Tarihi:

Sinema Tebessüm’de Mucize Filmi Büyük İlgi Gördü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2015 10:11

Pursaklar Belediyesi Sinema Tebessüm Salonu’nda izletilen Mucize filmi büyük ilgi gördü. Yoğun istek üzerine tekrar gösterimi yapılan filmi 450 kişi daha izleyecek.
Pursaklar Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü her ay yeni bir rekora imza atıyor. 2015’te hizmete açılan sinema salonunda aralarında yer alan “120” ve “Mucize”,“Selvi Boylum Al Yazmalım”, “Yunus Emre Aşkın Sesi”, gibi filmleri binlerce kişi izledi. Pursaklar Belediyesi Tevfik İleri Kültür Merkezi’ndeki sinema salonunda çocuklara, gençlere ve yetişkinlere hitap eden birbirinden güzel filmler izleyici ile buluşuyor. 100 kişilik izleyici kapasitesi olan salonda seanslar halinde ücretsiz film gösterimi yapılıyor. Gerek okul idarecileri gerekse veliler, öğrencilere ücretsiz olarak sunulan bu sanatsal faaliyetleri de takdirle karşıladı. Hizmetlerden memnun kaldıklarını belirten halk ise Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin’e böyle bir hizmeti ilçeye kazandırdığı için teşekkür etti.
Vizyondaki filmlerden olan Mucize ise Pursaklar halkı tarafından büyük ilgi gördü. Mahsun Kırmızıgül’ün yönetmenliğini yaptığı Mucize filmi, yoğun talep üzerine tekrar programa alınıp izleyici ile buluşturuluyor. Fakirliğin hüküm sürdüğü yıllarda, okumayı bekleyen yüzlerce çocuğun ve öğretmenin hikâyesini, engelli bir köy öğretmeninin Anadolu’nun ücra bir köşesine sürgününü konu edinen film, izleyenleri duygulandırıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!