Sincikspor’dan, Kaymakam Sağ’a, Özel Forma

Güncelleme Tarihi:

Sincikspor’dan, Kaymakam Sağ’a, Özel Forma
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2015 15:19

SİNCİKSPOR'DAN, ADIYAMAN'IN SİNCİK İLÇE KAYMAKAMI ZAFER SAĞ'A, ZİYARET

Sincik Gönüllüleri Spor Kulübü Başkanı Ziya Azgın, kulüp yöneticileri ile birlikte Adıyaman’ın Sincik İlçe Kaymakamı Zafer Sağ’ı, makamında ziyaret etti.
Adıyaman birinci amatör B grubunda mücadele eden Sincik Gönüllüleri Spor Kulübü Başkanı Ziya Azgın, Başkan Yardımcısı Hüseyin Meriç ve Kulüp Antrenörü Nevzat Peker ile birlikte Sincik Kaymakamı Zafer Sağ’ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette kulübün faaliyetleri ve kulübün durumu hakkında bilgi veren Azgın, "Zafer Sağ 02” sırt numaralı kulüp formasını Kaymakam Sağ’a hediye etti. Ayrıca 21 Kasım Cumartesi günü saat 13.00’te Sincik Atatürk Stadında yapılacak olan Sincik Spor-Kahta Spor maçına davet etti.
Sincik Kaymakamı Zafer Sağ, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kulübün çalışmalarını yakından takip ettiğini ve kulübün sorunlarını bildiğini Kaymakamlık olarak gençlerin yanında olduğunu ifade etti. Kendisinin de futbola ilgi duyduğunu belirten Kaymakam Sağ, fırsat buldukça takıma destek için stada gelerek taraftarlarla birlikte tribünde maç izleyeceğini söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!