Sinan Vardar: Runje'yi moral olarak kaybettik

Güncelleme Tarihi:

Sinan Vardar: Runjeyi moral olarak kaybettik
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2006 16:05

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Vardar, siyah-beyazlı taraftarların protesto ettiği kaleci Vedran Runje hakkında, "Bence artık Runje'yi moral motivasyon olarak kaybettik" dedi.

Haberin Devamı

Sinan Vardar, Beşiktaş'ın, dün akşam İngiltere'nin Tottenham Hotspur takımına 2-0 yenildiği UEFA Kupası 2. tur (B) Grubu ilk maçında topu oyuna geç soktuğu gerekçesiyle siyah-beyazlı taraftarların büyük bölümünce protesto edilen Hırvat kalecinin “günah keçisi” ilan edildiği söyledi.

Digitürk Lig TV'de canlı yayınlanan Futbol Gündemi programına telefonla katılan Sinan Vardar, Türkiye'de insanların birdenbire göklere çıkarılıp, birdenbire de yerin dibine sokulduğunu vurgulayarak, “Runje bana göre dün çok kötü bir maç çıkarmadı. Ama maalesef günah keçisi oldu” dedi. Vardar, şunları kaydetti:

“Bence yanlış bir şey. Protokol tribünündeki insanlar bile bilinçsizce eleştiriler yapıyorlar. Bence artık Runje'yi moral motivasyon olarak kaybettik. Bir futbol adamı olarak, Runje'nin tekrar moral motivasyonunu kazanmasının çok zor olduğunu düşünüyorum. Zaten gösterilen tepkiler sonrası kendisi de kafasıyla bir takım hareketler yaptı. Yazık... Yabancı oyuncunun Türkiye'ye alışması kolay olmuyor.”

Haberin Devamı

Takımda genç oyuncuların da forma giydiğini vurgulayan Vardar, “Ancak, Serdar'a, Mehmet Sedef'e 20 dakika bile tahammül edilemiyor. Gelecek sezon transfer döneminde Beşiktaş yine 15 futbolcu mu alacak? Bu gençlere biraz sabır gösterilmeli” diye konuştu.

Siyah-beyazlı kulübün ocak ayında yapılacak olağan kongresinde yeni oluşturulacak yönetim kurulunda yeniden görev almayı düşünmediğinin altını çizen Sinan Vardar, Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'ın kendisine yaptığı, altyapı koordinatörlüğünün başına geçme teklifini ise ilerki dönemde değerlendirebileceğini kaydetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!