Sinan Kaloğlu: Sivas maçını da kazanacağız

Güncelleme Tarihi:

Sinan Kaloğlu: Sivas maçını da kazanacağız
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2008 16:14

Bursaspor'un, Fenerbahçe maçında attığı 2 golle 'kahraman' ilan edilen başarılı futbolcusu Sinan Kaloğlu, “Fenerbahçe galibiyetinin morali ve taraftarımızın da desteğiyle Sivasspor maçını da kazanacağımıza inanıyorum” dedi.

Takım arkadaşı Bekir Ozan Has ile birlikte gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sinan, 3 ay gibi uzun süre sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak kaldığını, ancak artık tamamen iyileştiğini, kalan maçlarda Bursaspor'a maksimum düzeyde faydalı olmayı istediğini söyledi.

Teknik direktör Samet Aybaba'nın iyileştikten sona Fenerbahçe maçı öncesi de bir iki maçta belli sürelerle kendisine şans verdiğini dile getiren golcü futbolcu, “Fenerbahçe maçı öncesi kendimi tam hazır hissediyordum. Hocamız sahaya sürdü ve galibiyet için takım arkadaşlarımla birlikte elimden geleni yaptım” dedi.
Sinan, hafta sonu Sivasspor ile yapacakları maçın da en az Fenerbahçe karşılaşması kadar önemli olduğunu dile getirerek, “Fenerbahçe galibiyetinin morali ve taraftarımızın da desteğiyle Sivasspor maçını da kazanacağımıza inanıyorum. Tek hedefimiz 90 dakika sonunda 3 puana ulaşan taraf olmak” diye konuştu.
Bir gazetecinin, “Fenerbahçe maçında Serkan Kurtuluş'un yerine oyuna girerken gol atacağına inanıyor muydun?” sorusuna Sinan, “Evet gerçekten sahaya çok inançlı çıktım. Ben de diğer arkadaşlarım gibi hocamızın verdiği görevi en iyi şekilde yapmaya çalıştık ve başarılı olduk” yanıtını verdi.

Golcü futbolcu, forvetteki partneri Tum ile anlaşıp anlaşamadığı yönündeki soruyu, “Tum ile çok iyi anlaşıyoruz. Sadece Tum değil, Zuniga ve diğer oyuncularla iyi anlaşıyorum” diye cevapladı.

Sinan, “İlk kez bir takımda iki ikinci yılını dolduruyorsun. Sezon sonunda sözleşmen bitiyor. Bursaspor'da kalmayı düşünüyor musun” sorusuna da şu yanıtı verdi:
“Öncelikle gündemimde transfer yok. Şu anda Bursaspor'un durumu net değil. Ben Bursa'da ve Bursaspor'da mutluyum. Geldiğim günden beri herkes bana sahip çıktı. insan mutlu oldu yerde olmalı. Ben Bursaspor'da mutluyum. Yönetim ve teknik heyette benden memnunsa kalırım.”

Bekir Ozan Has da Fenerbahçe karşısında çok önemli bir galibiyet aldıklarını henüz herşeyin bitmediğini söyledi.

Fenerbahçe galibiyetini unutup Sivasspor maçına konsantre olmaları gerektiğinin altını çizen Bekir, “önümüzde zorlu bir maraton var. Sivasspor ile zorlu bir maç oynayacağız. 3 puandan başka düşüncemiz yok. En iyi şekilde mücadele ederek yükselişimizi sürdürmek zorundayız” dedi.

Bekir, futbol otoritelerince A Milli Takım'ın 2008 Avrupa Şampiyonası finalleri aday kadrosunda gösterildiğinin anımsatılması üzerine, “Bu benim ve takımım için mutluluk verici. İnşallah ay-yıldızlı formayı giymek bana da nasip olur. Eğer görev verilirse elimden geleni yaparım” yorumunu yaptı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!