Şimşek, 'birlik' vurgusu yaptı

Güncelleme Tarihi:

Şimşek, birlik vurgusu yaptı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 16, 2018 14:52

Şimşek, 'birlik' vurgusu yaptı

Haberin Devamı

Tolunay DUMAN/TARSUS(Mersin), (DHA) - MERSİN'de Tarsus Ticaret Borsası'nı ziyaret eden MHP'li Milletvekili Baki Şimşek, yaşanan ekonomik gerilimin birlik ve beraberlik içerisinde çözüme kavuşacağını söyledi.
Belediye Başkanı Şevket Can ve MHP İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur 'un da yer aldığı ziyarette, Türkiye'nin zor bir süreçten geçtiğini belirten Şimşek, "Borsamız kent ekonomisinin gelişmesi için elinden gelenen fazlasını yapıyor. Türkiye'deki bir çok oda ve borsa başkanlarının verdiği birlik ve beraberlik mesajlarının Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Sayın Kaya ve meclisinin desteklemesi bizleri mutlu ediyor. Yaşanan bu ekonomik gerelimin çözülmesinde birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var" dedi.
Borsa Başkan Murat Kaya ise açıklanan ekonomi programını desteklediklerini dile getirerek, "Tarım ürünlerimizin üretimi ve ticaretinde ithal ettiğimiz tarım ürünlerinin yerine ülkemizdeki tarımsal üretimi teşvik edecek yöntemleri, kaynakları kullanarak cari açığın azalmasına katkı sağlayacağımızı düşünüyorum. Gün birlik, beraberlik günüdür. Gün çalışmak, daha çok çalışmak günüdür" şeklinde konuştu.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!