Şimdi yükselme devri

Güncelleme Tarihi:

Şimdi yükselme devri
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2015 23:31

F.Bahçe ligin ilk yarısında Trabzon maçıyla başlayan 6 haftada 8 puan kaybetmiş sonra çıkışa geçmişti. 2. devre ise aynı dönemde kayıp 10 puan...

Haberin Devamı

F.BAHÇE, ligin lik devresinde olduğu gibi 2. devrede de Trabzon maçıyla birlikte puan kayıpları yaşadı. Ligin ilk devresinde söz konusu periyotta 8 puan yitiren Kanarya’da 2. devrenin aynı periyodundaki kayıp ise 10 puan. İlk devredeki dönemde 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi alan F.Bahçe, 2. devreyse 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi aldı.

Sezonun 2. maçında Trabzon ile deplasmanda golsüz berabere kalan Kanarya, takip eden 6 haftalık periyot sonrası 11 maçta kaybetmedi. Sarı lacivertliler 11 maçta 9 galibiyet ve 2 beraberlik aldı.

GÖZLER DERBİDE...

Fenerbahçe, ikinci devrede de Trabzon ile golsüz berabere kaldıktan sonra 2 yenilgi ve 1 beraberlik aldı. Kanarya’nın 6 haftalık dönemin ardından yine çıkış yapıp yapmayacağı ise Beşiktaş derbisinde görülecek...

Haberin Devamı

GOLCÜLER 10 MAÇI BOŞ GEÇTİ

GEÇEN sezon fırtına gibi esen F.Bahçe forvetleri bu sezon 24 maçın 10’unu boş geçti. Sow ve Emenike, ilk devredeki Gaziantep, Akhisar, G.Saray, Balıkesir, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyes, Mersin İdmanyurdu ile 2. devredeki Trabzon, Akhisar, Torku Konya ve Gençlerbirliği maçlarında forvetlerden ses çıkmadı. Sow ve Emenike’nin sadece 1 gol atabildiği ligin son 4 maçında Kanarya 8 puan yitirdi. Sow, bu sezon 23 maçta 8 gol atarken, Emenike ise 21 maçta 4 gol sevinci yaşadı. Sow geçen sezon 30 maçta 15, Emenike ise 28 maçta 12 gol kaydetmişti.

KRALLIKTA DA GERİ DÜŞTÜLER

SOW ve Emenike, gol krallığı yarışında da geriye düştü. Beşiktaşlı Demba Ba ve Bursasporlu Fernandao, 15’er golle zirveyi paylaşırken onları 14 golle Trabzonsporlu Oscar Cardozo izliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!