Sıklet farkı

Beşiktaş, ligde ki ilk yenilgisini Gaziantep semalarında verdi.

Haberin Devamı

Kötü değildi belki de kara kartal ama attığı 2 gole karşılık kalesinde 3 gol görerek yenilgiden kaçamadı.

Beraberliğe razı olsa belki de 1 puanı kurtaracaktı ama Beşiktaş devamlı atak yaparak Gaziantepspor karşısında gol aradı. 90+2. dakikada yediği gol malesef Beşiktaş' ı 1 puandan etti. Sağlık olsun.

Hikmet Karaman' ı tebrik ediyorum. Formülü bilinmeyen bir oyun oynamıyoruz. Fernandes, Necip ve Veli' nin pas trafiğini engellediğinizde Beşiktaş' ın etkili olması beklenemez. Hikmet Karaman bu tespit ile takımına 3 puanı getirdi. Peki Aybaba ne yaptı ? PES oyununda bile mevcut kadroyu, ilkokul çocuğu bile hemen hemen sahaya böyle sürer. Sakatlık ve cezalık durumu olmadığında ise Olcay' ı oyundan almaz. Bizim Aybaba ilginç bir teknik adam. İyi oynarken hakkını verdiğimiz gibi kötü oyundan ve sonuçtan dolayıda cezasını kesmesini biliriz. Dün akşam ki mağlubiyetin en büyük mimarı Sn. Aybaba' dır.

Haberin Devamı

Sivok gibi tecrübeli bir oyuncunun böyle bir penaltıya sebeb olması akıl almazdı. Ellerini açıp, gözlerini kapatıp sanki boğaz köprüsünden dalış yaparcasına topa çıkıyor. Bu mevsimde buz gibidir boğazın suları. Bizleri çok üşüttü. Kendisine kızmadan edemeyeceğim.

Maçın kırılma anı Holosko' nun kaçırdığı net pozisyon oldu. O pozisyonun devamında Antep beraberliği sağladı. Holosko ayarıonda ki bir oyuncunun o pozisyonu kaçırmaması gerekiyordu.

Dünkü maç iki hoca arasında ki sıklet farkını ortaya koydu.
Bizim gibi kadro çaresizliği içersinde ki Antep, devamlı oyun kurgusunu saha içersinden ve yedek kulübesinden değiştirdi. Bu da Hikmet hocanın başarısıdır. Kurgusu, zekası ve tecrübesidir. Kulübesinde oturup kaderine razı olmadı. Yıllardır Anadolu takımlarını çalışıtırıyor. Bir tecrübesi illa ki var. Tüm alkışı hakediyor. Tebrikler Hikmet hoca. Peki ya Aybaba' nın tecrübesi ve deneyimi ? Ben geldiği günden beri söylüyorum. Malesef tecrübeli bir teknik adam değil. Beşiktaş onu, o Beşiktaş' ı kaldıramaz. Çok zamana ihtiyacı var ve o zamanı bekleyecek taraftar bizde yok.
Tecrübeli ve deneyimli bir teknik adam olsa bugün Quaresma' yı takıma kazandırırdı. Hırsına kurba gidiyoruz. Quaresma' nın forması bile Antep' i yenmeye yeterdi. Bu adamı harcadınız. Şimdili bu konu üzerinde fazla durmayacağım. Ama yeri geldiğinde yönetime ve hocaya öyle sorular soracağım ki asla cevabını bile veremeyecekler.

Haberin Devamı

Kimse bu kadar düşük bütçe ile kurulan Beşiktaş' tan çok da fazla birşey beklemiyor. Yönetim ise tam tersine herşeyi taraftardan bekliyor. Kulübü taraftar değil, Sn. Orman ve ekibi yönetiyor. Başarı için geldiklerini düşünmek istiyorum. Mesele eğer ki koltuk ise bedeli birgün çok ağır olacaktır.

Süper Kupa Finalinde yaşananları tüm kamuoyu gördü, izledi. Her hangi bir ceza varmı ? elbette yok. Elazığspor maçından dolayı Beşiktaş' a 1 maç ceza geldi.  Beşiktaş sınıfın haylaz çocuğu, her ne olursa olsun ondan soruluyor ve suçsuz bile olsa ceza ona kesiliyor. İnsan sevdiğini yerden yere vururmuş diye bir söz vardır. Eee TFF başkanı ve ekbininin ne kadar Beşiktaş aşığı olduğunu bilmeyeniz yoktur. Vuruyorlar devamlı. Bizim evlatlarımız, bizim insanlarımız, bizim çocuklarımız malesef bizleri yakıp yıkmakta. Yazıklar olsun sizlere. Keser döner, sap döner gün gelir hesap döner.

Yazarın Tüm Yazıları