Sigara bahaneli ‘gasp girişimi’

Güncelleme Tarihi:

Sigara bahaneli ‘gasp girişimi’
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2017 13:38

Keçiören Atapark Mahallesi’nde market işleten 53 yaşındaki emekli polis memuru Nuri Şemir, dükkanına gelen 2 kişi ile veresiye satış konusunda tartıştı.

Haberin Devamı

Keçiören Atapark Mahallesi’nde market işleten 53 yaşındaki emekli polis memuru Nuri Şemir, dükkanına gelen 2 kişi ile veresiye satış konusunda tartıştı. İddiaya göre, kavgaya dönüşen olay sırasında Şemir’in belindeki ruhsatlı silahı belinden alan şüpheliler, emekli polisi ölümle tehdit etti. Bahar Şemir’in, eşinin boğazına dayanan silahın önüne geçmesi ile saldırganlar olay yerinden uzaklaştı. İki kişinin dükkanına gasp amacıyla geldiğini savunan Nuri Şemir, “Aslan ismindeki şahıs bir iki sefer gelerek ürün aldı. Veresiye ürün isteyince vermeyeceğimi belirttim. Tehdit edip sonra yanında arkadaşı ile geldi. Sigara istediler, ‘Yok’ dedim. Yanında gelen kişi bana yumruk attı. Sırt üstü düştüm, yerde vurmaya devam ederken belimdeki tabancayı almaya çalıştı. Eşim ve çocuklarım yetişti, şahısları dışarıya çıkardık.

Haberin Devamı

Sigara bahaneli ‘gasp girişimi’

‘BENİ VUR, EŞİMİ VURMA’

Elimdeki silahı doğrultup, ‘Üzerime gelirseniz vururum’ dedim. Beni yere yatırıp, silahı boğazıma çevirdiler. Bu sırada eşim silahın namlusunu kendisine çekti. Şahıs, ‘Bırakacağım siz de bir şey yapmayacaksınız’ dedi. Sonra minibüse binip kaçtılar. Biz de karakola giderek şikayette bulunduk. Şahıslar hakkında yasal işlem yapılmasını istiyorum. Sigara istemeleri bahaneydi, buraya kasıtlı olarak geldiler. Yaptıkları şey gasptır” diye konuştu. Şüphelilerin dükkana eşinin canına kast etmek için geldiklerini söyleyen Bahar Şemir, “Eşimin boğazına silah dayadılar. Ben silahı kendime çevirdim. 'Beni vur ama eşimi vurma' dedim. Şahıslar bırakacağım siz de bir şey yapmayacaksınız dedi. Sonra minibüse binerek gittiler. Olaya tanık olan çocuklarımın psikolojileri bozuldu. Her şey bahaneydi. Eşimin canına kast etmek için geldiler. Sigarayı bahane edip, eşimi darp ettiler” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!