Şifo’lu Gençler kritik sınavda

Güncelleme Tarihi:

Şifo’lu Gençler kritik sınavda
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2013 01:16

Başkent ekibinin Teknik Direktörü, 5 sezon görev yaptığı MP Antalyaspor karşısında puan mücadelesi verecek.

Haberin Devamı

Süper Ligin 16. haftasında deplasmanda MP Antalyaspor ile karşılaşacak olan Gençlerbirliği’nde Teknik Direktör Mehmet Özdelik, anlamlı bir maça çıkacak. 5 sezon Antalyaspor’un başarısı için ter döken Özdilek, bugünkü mücadelede eski takımına rakip olacak.
Ligde Antalyaspor 18 puanla 12, Gençlerbirliği ise 15 puanla 15. sırada bulunuyor.
Teknik Direktör Mehmet Özdilek, profesyonel hayatta bu durumların yaşandığını belirtip, “Teknik adam ve oyuncular olarak hepimiz, bulunduğumuz camiada, görevimizi en iyi şekilde yapmaya en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Bugün zorlu bir maça çıkacağız. 2 tarafın da puana ihtiyacı var. Biz konumumuzu daha iyi duruma getirmek için deplasmandan galibiyetle dönmeyi hedefliyoruz” dedi.

CAVCAV’IN SAĞLIK DURUMU İYİ

Haberin Devamı

Gençlerbirliği’nde tedavisi süren Serkan Kurtuluş ile kart cezalısı Özgür forma giyemeyecek.
Akdeniz Üniversitesi Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak karşılaşmayı Tolga Özkalfa yönetecek.
Gençlerbirliği-Galatasaray maçının devre arasında nefes darlığı şikayetiyle hastaneye kaldırılan kulüp başkanı İlhan Cavcav’ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
Tedavisinin bir sürede daha süreceği ifade edilen 78 yaşındaki başkanın yoğun iş temposundan uzak durması ve mevsim kaynaklı rahatsızlıklara yakalanmaması için de hastanede tutulduğu, ayrıca ziyaretçi yasağı konulduğu bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!