Sicimoğlu’yla latin rüzgarı

Güncelleme Tarihi:

Sicimoğlu’yla latin rüzgarı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2015 01:37

Panora Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin bu yaz gerçekleştireceği “All You Need Is Music” konserlerinin ilki, kendine özgü Latin müziği tarzıyla beğeni toplayan Ayhan Sicimoğlu&Latin All Stars ile başladı.

Haberin Devamı

Türkiye’de Küba müziği denince akla gelen ilk isimlerden olan ve sadece yaptığı müzikle değil dünyayı dolaşıp farklı kültürleri tanıttığı televizyon programlarıyla da gönüllerde taht kuran usta müzisyen, Panora Teras’ta sahne aldı. Konseri izleyenler arasında Tayland’ın Ankara Büyükelçisi Tharit Charungvat ve eşi Vithu Charungvat da yer aldı. Hareketli repertuarıyla Latin müziğinin sevilen parçaları yorumlayan Ayhan Sicimoğlu, bestesi ve sözleri kendisine ait Türkçe parçalara da konserinde yer verdi. Sicimoğlu, “Mazi Kalbimde Yaradır” şarkısını da Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e ithaf etti.
Panora Teras’taki ‘All You Need Is Music’ konserleri serisi 31 Temmuz’da Bora Uzer ile devam edecek. 7 Ağustos’ta Latin rüzgarları estirecek olan Jozi Levi Brasil Projects sahne alırken Türkiye’de bir ilk olan müzikal stand-up gösterisiyle Demet Tuncer, 14 Ağustos’ta Panora Teras’ta izleyenlere alışılmışın dışında bir deneyim sunacak. ‘All You Need Is Music’ etkinliği kapsamında 21 Ağustos’ta Güliz Ayla, 28 Ağustos’ta Dilan Çıtak, 4 Eylül’de Su Soley, 11 Eylül’de ise Ulan İstanbul dizisi ile ünlenen Erkan Kolçak Köstendil Panora’ya gelenlere eğlenceli vakit geçirtecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!