Sıcaklar bastırdı, ilaçlama seferberliği başladı

Güncelleme Tarihi:

Sıcaklar bastırdı, ilaçlama seferberliği başladı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 27, 2017 11:51

Sıcaklar bastırdı, ilaçlama seferberliği başladı

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- SICAK yaz günlerinde belediye ekipleri ilaçlama çalışmalarına yoğunluk verdi. Sincan Belediyesine bağlı Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, yeşil alanları bitki haşeratı, böcekler ve kenelere karşı ilaçlıyor.
Yazın gelmesiyle beraber ilçedeki parklara ve yeşil alanlara akın eden vatandaşın sağlığını düşünen Sincan Belediyesi ilaçlama faaliyetlerine hız verdi.  Sincan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler yeşil alan ve parklarda bitki haşaratına, ağaç böcekleri ve özellikle kenelere karşı etkin bir ilaçlama çalışması yapıyor.  Bu ilaçlama çalışmasıyla ağaçlarda bit, sinek ve istenmeyen diğer zararlı haşaratın yuva yapmasını engelleniyor. Sincan Belediyesi parklar başta olmak üzere bahçeler, havuzlar, fosseptikler, kanallar, mazgallar ve kapalı alanlarda haşere üretebilecek her noktada ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor. 
Belediye Başkanı Mustafa Tuna  halk sağlığını ilgilendiren konularda daha titiz davrandıklarını vurgulayarak daha temiz bir Sincan için çalıştıklarını söyledi. Başkan Tuna  “Daha sağlıklı bir çevre için gösterdiğimiz titizliği sürdürüyoruz. Sağlıklı bir nesil yetiştirilmesi ve çocuklarımızın daha iyi bir gelecekte yürüyebilmeleri için imkânlarımız dâhilinde bir gayretin içindeyiz. Bu kapsamda vatandaşlarımızın rahat bir yaz dönemi geçirmesi için etkin bir şekilde haşere ile mücadele çalışmaları yapıyoruzö dedi. İlaçlama çalışmalarının yaz boyunca devam edeceği vurgulayan Başkan Tuna “İnşallah bu ilaçlama çalışmaları sayesinde ilçemiz sakinleri rahat bir yaz geçirecek" dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!