Sezonu dergisi açtı

Bodrum; Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. tarafından yayınlanan Elle Dergisi ve Işıltan Productions işbirliğinde, Stefanel, Bobby Brown, Smirnoff Black gibi ünlü markaların sponsorluğunda gerçekleştirilen özel bir organizasyonla sezonu açtı.

Rixos Otel’deki organizasyonda, sabahın ilk ışıklarına kadar süren partilerden tutun da Öner Evez tarafından hazırlanan ve ünlü mankenlerin görev aldığı Stefanel defilesine kadar pek çok etkinlik vardı.

Rixos’un sahilindeki iskelede düzenlenen ve "Escape From İstanbul" konseptiyle hazırlanan defilede, mankenler Stefanel markasının ilkbahar-yaz koleksiyonunu tanıttı. Defileyi, aralarında Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Murahhas Üyesi Mehmet Y. Yılmaz, Yayın Koordinatörü Yeşim Deniz Boratav, Yayın Direktörü Işın Görmüş’ün yanı sıra sosyetenin ünlü isimlerinden Mine Kalpakçıoğlu, Siren Ertan, Deniz Berdan, Bennur Gerede’yle tiyatro sanatçıları Seray Sever ve Zeyno Günenç’in de yer aldığı 90 davetli izledi. Mankenler Ece Sükan, Tülin Şahin, Ahu Yağtu, Fatma Yaman, Selda Car, Ülkü Taşkın, Bürde Aslan, Didem Soydan, Sanem Balcı, Petra Herzogova, Yelda Kara, Songül Erol, Birkan Sokullu, Burak Gacemer ve Halil İbrahim Ceyhan, Stefanel Moda’nın 120 ürününü tanıttı.
Yazarın Tüm Yazıları