Sezon açıldı

İstanbul eğlence hayatının popüler mekânlarından Sortie, yaz sezonunu önceki akşam düzenlenen partiyle açtı.

Haberin Devamı

İşletmeciliğini Özgür Aras’ın üstlendiği mekândaki yaza merhaba partisi, ünlü isimleri bir araya getirdi. Sabahın ilk ışıklarına kadar süren partide eğlenenler arasında Armağan Çağlayan, Bengü, Banu Zorlu, Deniz Akkaya, Ebru Yaşar ve Nermin Bezmen de vardı. Gece, İrem Derici’nin seslendirdiği şarkılarla renklendi.

Boğaz’a Has Bahçe

Boğaz manzaralı Hotel Les Ottomans’ın bahçesinde “Has Bahçe” adlı bir mekân hizmete girdi. Hafta içi her gün akşamüstü partilerinin düzenleneceği mekânın açılışı önceki akşam yapıldı. Ev sahipliğini Cihan Şensözlü’nün üstlendiği açılışa iş ve cemiyet hayatından çok sayıda isim katıldı.

Yaz trendleri

Beymen abiye koleksiyonlarının en dikkat çekici parçaları, önceki gün markanın Nişantaşı’ndaki mağazasında tanıtıldı. Davette LuxuryShoppers’ın kurucuları Ezgi Kıramer ve Lian Kebudi’nin yaz trendlerini ön plana çıkararak seçtiği tasarımlar, canlı ve cansız modeller üzerinde sunuldu. Kıyafetleri inceleyen Siren Ertan Çarmıklı, Didem Antebi ve Ceylan Çapa gibi cemiyet hayatının ünlü isimleri, stil danışmanlarından 2013 yaz trendlerini de dinledi.

Haberin Devamı

İstanbul’da caz rüzgarı

2. Uluslararası Caz Festivali’nin gala konserine önceki akşam Aya İrini Müzesi ev sahipliği yaptı. Sunucuları arasında Cem Yılmaz’ın da yer aldığı konser, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, UNESCO İyi Niyet Elçisi Herbie Hancock ve UNESCO Genel Direktörü Irina Bokova’nın konuşmalarıyla başladı. Müzik direktörlüğünü John Beasley’nin üstlendiği gecede Herbie Hancock başta olmak üzere Wayne Shorter, Diane Reeves, Marcus Miller, Al Jarreau, Joss Stone, Terri Lyne Carrington, Hugh Masekela gibi birçok ünlü isim sahne aldı.

Yeni koku

Parfüm markası Creed, yeni ürünü Fleurs de Gardenia’yı önceki gün Nişantaşı Brandroom’da tanıttı. Tanıtım kokteyline cemiyet dünyasının seçkin isimleri katıldı. Davetliler arasında Merve Hasman, Burcu Karabacak, Nuray Fenercioğlu, Rita Fink, Şebnem Dinçgör ve Didem Ergani de vardı.a
 

Yazarın Tüm Yazıları