Sezer ve Toraman A2'ye mahkum

Güncelleme Tarihi:

Sezer ve Toraman A2ye mahkum
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2013 00:05

Yönetim, oybirliğiyle kavga eden iki yıldızı süresiz kadro dışı bıraktı.

Haberin Devamı

Beşiktaş’ta, teknik heyetin uyguladığı yaptırıma, kurmaylar onay verdi. Kaptan İbrahim Toraman ile Sezer Öztürk’ün tesislerde A2 takımı ile çalışması kararlaştırıldı.


MİLLİ maç arasında Hırvatistan’a giden Beşiktaş, Hajduk Split ile bir maç oynamıştı. Bu mücadele esnasında ateşlenen İbrahim Toraman-Sezer Öztürk kavgasının fitili, daha sonra ikili arasında bir kavganın patlak vermesine neden oldu.
Siyah beyazlıların teknik heyeti, hem Sezer’i hem de kaptan İbrahim’i süresiz kadro dışı bıraktı. Dün ise Beşiktaş yönetimi, bu isimlerle ilgili kararını verdi. Başkan Fikret Orman’ın önderliğinde toplanan yönetim kurulu, futbol komitesinin, teknik direktör Slaven Bilic’in kararını okumasının ardından iki ismi süresiz kadro dışı bıraktı.

SON KARAR 26 EKİM’DE VERİLECEK

BÖYLELİKLE hem futbol direktörü Önder Özen hem de Bilic’in raporlarında yazdıklarını yönetim aynen kabul etmiş oldu. Kadro dışı bırakılan iki oyuncu da çalışmalarını A2 takımıyla devam edecek. İki oyuncu için son karar 26 Ekim’de verilecek. Toraman ve Sezer’in geleceğine dair şüpheler kadro dışı kararına rağmen sürerken, bu oyuncularla yolların devre arasında ayrılabileceği dedikoduları da konuşulmaya başlandı. Toraman, “Daha yaşım 31, futbol oynama isteğim hâlâ var” demişti.

Haberin Devamı

Taraftardan özür dilerim

BEŞİKTAŞ’ta kaptan Toraman ile yaşadığı kavga sonrası kadro dışı kalan Sezer Öztürk, Beyaz TV’ye konuştu. “Ben neden özür dileyeyim” diyen Sezer, “Sadece Beşiktaş Kulübü’nün yönetiminden özür dilerim. Toraman’dan değil” dedi.

Orman için anlamlı pankart

BABASI Abdulkadir Orman’ı kaybeden Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Rize maçında tribünde yoktu. Siyah beyazlı futbolcular ise karşılaşmaya “Acın acımızdır değerli başkanım, acınızı paylaşıyoruz” pankartıyla çıktı. Maç öncesi babaOrman anısına 2 dakikalık saygı duruşu yapıldı.

Kartal’ın rakibi bugün kurayla belirlenecek

BEŞİKTAŞ Erkek Hentbol Takımı’nın Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Kupası 3. turundaki rakibi bugün belli olacak. 2. turda İsviçre’den Pfadi Winterthur’u eleyen siyah beyazlıların 3. turdaki rakibinin Viyana’da çekilecek kurayla belirleneceği ifade edildi.

Akhisar Bld. karşılaşması biletleri 50 TL

BU cumartesi günü oynanacak Akhisar Belediyespor-Beşiktaş maçının bilet fiyatları belli oldu. Manisa 19 Mayıs Stadı’ndaki mücadelenin biletleri kale arkası (misafir takım) 50, maraton 60 ve kapalı-VIP tribün 80 liradan satılacak. Biletler bugün satışa çıkarılacak.

Divan kurulu bu pazar toplanıyor

BEŞİKTAŞ Divan Kurulu’nun 2013 yılı 2. Olağan Toplantısı, pazar günü yapılacak. Yapılan duyuruya göre 27 Ekim Pazar günü Ceylan InterContinental Otel’de gerçekleştirilecek toplantı saat 11.00’de başlayacak. 60 yıllık üyelere törenle plaket takdim edilecek.

BAKMADAN GEÇME!