Seydişehir'de yaz spor okulları

Güncelleme Tarihi:

Seydişehirde yaz spor okulları
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 03, 2018 12:07

Seydişehir'de yaz spor okulları

Haberin Devamı

Yaşar COŞKUN/SEYDİŞEHİR,(Konya)(DHA)- SEYDİŞEHİR  Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Belediye Yaz Spor Okulları bünyesinde devam eden karate, voleybol, güreş ve judo okullarını ziyaret etti.
Belediye Yaz Spor Okulları bünyesindeki öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Tutal, antrenörlerden verilen eğitim hakkında bilgi aldı. 
 Belediye Başkanı Tutal,"Ülkemizin geleceği olan çocuklarımızı en iyi şekilde yarınlara hazırlayarak geleceğe yatırım yapıyoruz. Belediye bünyesinde bu yıl dördüncüsünü düzenlediğimiz yaz spor okulları ile çocuklarımızın eğlenerek öğrenmeleri, sporla paylaşım ve dayanışmayı geliştirmelerini ve keyifli bir tatil geçirmelerini istiyoruz. Sizler bizlerin yerini dolduracaksınız. Sizlere biz değer veriyoruz.Seydişehir Belediyesi bünyesinde kış döneminde Bin 500 lisanslı sporcumuz var.Yaz Spor okullarımızda binlerce öğrencimiz sizler gibi spor yapıyor. Amacımız sizlerin sağlıklı bir şekilde yetişmesinin sağlamak. Burada sizlerden beklediğimiz ahlaklı, milli ve manevi değerlerini bilen ve koruyan,yardımsever ,hoşgörülü, insanlara  iyilik yapan bireyler olmanızı istiyoruz.''dedi.   

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!