Seydişehir'de mahalle iftarları son buldu

Güncelleme Tarihi:

Seydişehirde mahalle iftarları son buldu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2018 12:53

Seydişehir'de mahalle iftarları son buldu

Haberin Devamı

Yaşar COŞKUN/SEYDİŞEHİR(Konya)(DHA) - SEYDİŞEHİR Belediyesinin, Ramazan ayında kardeşlik, birlik, beraberlik ve paylaşmayı arttırmak için sevgi ve hoşgörü çerçevesinde, vatandaşları bir araya getirmek amacıyla kırsal mahallelerde  düzenlediği geleneksel iftar yemekleri sona erdi.

Çatmakaya Mahallesinde başlayan, Susuz, Gölyüzü, Taşağıl ,Yenice, Kızılca, Kavak, Gölyüzü, Gökhüyük, Kuran,Kumluca mahallesinde devam eden Seydişehir Belediyesi iftar yemekleri Bostandere Mahallesi ile son buldu. Bostandere Mahallesinde düzenlenen iftar yemeğine Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Birim Müdürleri, Bostandere Mahallesi Muhtarı Cafer Borçak ve vatandaşlar katıldı. Mahallelerinde verilen iftar yemeğinden dolayı Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a teşekkür eden Muhtar Cafer Borçak, "mahallemiz bir ilk yaşıyor.Birlik ve beraberlik içerisinde iftarımızı açtık. Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Ramazan ayının son günlerine gelindiğini ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Bostandere halkının Kadir Gecesini ve Ramazan Bayramını kutladı.

Kendisine verilen emaneti en iyi şekilde yerine getirmek için çalıştıklarını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, " Bu iftarlar Türkiye’nin her yerinde veriliyor. Artık Batı’da, İç Anadolu’da  veriliyor. Terörün belini kırdık. Diyarbakır, Tunceli, Şanlıurfa, Mardin'de iftarlar verilebiliyor. Her yer güvenlik içerisinde.Ülkemiz belirli bir noktaya geldi. Ekonomimiz belirli bir noktada, Ordumuz belirli bir noktada belli bir güce ulaştı şükürler olsun.Her şehir, her mahalle, buna Bostandere Mahallemizde dahil şehitler verdi. Buna neden olan  başımızın belası Kandil'e askerlerimiz girmek üzere. Hainleri artık bataklığında kurutmak yok etmek içi askerlerimiz mücadele ediyor, İnşallah o bataklığı da en kısa zamanda kurutacağız ve al bayrağımıza da oraya dikmiş olacağız. Gayret ediyoruz, sizlerin duasıyla, desteğiyle sizlere layık olmak için çalışıyoruz. Dualarınızı bizden eksik etmeyin. Memlekete güzel hizmetler yapmak sizlerin adına Seydişehir’e hizmet etmek benim için gurur. Ben Ramazan ayınızı tebrik ediyor, Ramazan Bayramınızı bayram tadında geçirmenizi diliyor, hepinize hayırlı akşamlar diliyorum” diye konuştu.

İftar yemeğinin ardından Ramazan eğlenceleri programı  animasyon gösterileri ve yarışmalarla devam ederken çocuklara çeşitli hediyeler dağıtıldı.

 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!