GeriSeyahat Turizm Oscarları'nda Türkiye'ye beş ödül
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Turizm Oscarları'nda Türkiye'ye beş ödül

Turizm Oscarları'nda Türkiye'ye beş ödül

Dünyada 'Turizm Oscarları' olarak kabul edilen Dünya Seyahat Ödülleri'nde (World Travel Awards) Türkiye'den üç otele dört ödül verildi. Türk markalar, Dubai'deki Rixos The Palm ile toplam beş ödüle sahip oldu.

Portekiz'in başkenti Lizbon'da, 2 Aralık Pazar günü gerçekleştirilen gala gecesiyle ödüller sahiplerine verildi. Dünya turizm sektörünün en önemli markalarının sahiplerinin katıldığı törende; İstanbul'dan iki otele üç ödül, Antalya'dan bir otele de bir ödül verildi. İstanbul'dan Çırağan Palace Kempinski için 'Hotel Personality of the Year 2018' ve 'Worlds Leading Heritage Hotel 2018' olmak üzere iki ödül verildi. 'Hotel Personality of the Year 2018', Çırağan Palace Kempinski İstanbul Genel Müdürü Ralph Radtke'ye verildi.

Turizm Oscarlarında Türkiyeye beş ödül

Yine İstanbul'dan Hotel Les Ottomans için 'Worlds Leading Boutigue All Suite Hotel 2018' ödülü verildi. Antalya'dan ise Belek'te faaliyet gösteren Cornelia Diamond Golf Resort&Spa'ya 'Worlds Leading Fully Integrated Resort 2018' ödülü verildi. Ödülü Genel Müdür Zafer Alkaya aldı. Türkiye'de birçok otele sahip Rixos markasıysa Dubai'deki oteli Rixos The Palm Dubai Hotel ile 'Worlds Leading Lifestyle Resort 2018' ödülünü aldı.

Turizm Oscarlarında Türkiyeye beş ödül

Avrupa'nın en iyilerinde 11 ödül

Turizm sektöründe dünyanın en prestijli ödülleri olan WTA'da, 11 bölge ve kategoride kıtaların en iyilerinin belirlendiği haziran ayındaysa Türkiye, Avrupa'nın en iyileri kategorisinde 11 ödülün sahibi olmuştu. Türkiye'nin 11 ödülünün beşi Antalya'ya gitti. Kemer ilçesi Beldibi'nde bulunan Rixos Sungate, 'Avrupa'nın en iyi eğlence oteli' seçildi. Belek'te bulunan ve Rixos Grubu'na ait The Land of Legends Theme Park ise 'Avrupa'nın en iyi tema parkı oteli' ödülünü aldı Antalya'dan diğer üç ödül ise Cornelia Diamond Golf Resort & Spa'nın oldu. Cornelia Diamond Golf Resort & Spa, 'Avrupa'nın en iyi tam entegre resortu', 'Avrupa'nın en iyi lüks her şey dahil tesisi' ve 'Avrupa'nın en iyi lüks tesisi' ödüllerini aldı.

Turizm Oscarlarında Türkiyeye beş ödül

Avrupa'nın en iyi oteli İstanbul'da

Törende İstanbul'daki oteller içinse üç ödül verildi. Hotel Les Ottomans, 'Avrupa'nın en iyi suit oteli' seçildi. Conrad İstanbul Bosphorus, 'Avrupa'nın en iyi şehir oteli' ödülünü aldı. Çırağan Palace Kempinski İstanbul ise 'Avrupa'nın en iyi oteli' seçildi.

Turizm Oscarlarında Türkiyeye beş ödül

Bodrum ve Göcek'e üç ödül

Muğla'ya da üç ödül gitti. The Residences at Mandarin Oriental Bodrum, 'Avrupa'nın en iyi otel konutları', The Producer Villa- The Bodrum by Paramount Hotels & Resorts ise 'Avrupa'nın en iyi lüks villa oteli' seçildi. Göcek'teki Rixos Premium Göcek ise 'Avrupa'nın en iyi yaşam tarzı oteli' ödülünü aldı.

Turizm Oscarlarında Türkiyeye beş ödül

False