GeriSeyahat Polonya Konsolosluğu Nerededir? Polonya Konsolosluğu Adresi, Telefon Numarası Ve İletişim Bilgileri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Polonya Konsolosluğu Nerededir? Polonya Konsolosluğu Adresi, Telefon Numarası Ve İletişim Bilgileri

Polonya Konsolosluğu Nerededir? Polonya Konsolosluğu Adresi, Telefon Numarası Ve İletişim Bilgileri

Polonya Konsolosluğu pek çok işlem için şahsi başvuru kabul etmektedir. Şahsi başvuruların yapılabilmesi için de Polonya Konsolosluğu'na gitmek gerekir. Polonya Konsolosluğu'na gidecek olan kişiler için adres ve telefon bilgilerini detayları ile sunduk.

Polonya Konsolosluğu Türkiye'de bulunan kendi vatandaşlarının tüm idari ve resmi işlemlerini yapmaktadır. Ayrıca Polonya'ya gidecek kişilerin de vize işlemleri Polonya Konsolosluğu tarafından yapılmaktadır.

 Polonya Konsolosluğu Nerededir?

 Polonya Konsolosluğu İstanbul'da bulunur. Aslında Polonya İstanbul Başkonsolosluğu olarak geçmektedir. Polonya Konsolosluğu'na şahsi müracaatlarda konsolosluğun adresi önemlidir. Hatta bazı işlemler için önceden randevu almak gerekir. Bu sebeple de mutlaka Polonya Konsolosluğu'nun iletişim bilgileri gerekir.

 Polonya Konsolosluğu Adresi

 Polonya Konsolosluğu'na şahsen müracaat edecek olan kişiler konsolosluğun İstanbul adresine gidebilirler. Polonya İstanbul Başkonsolosluğu'nun açık adresi ise;

 - Eski Büyükdere Caddesi, Ayazağa Yolu Giz 2000 Plaza Numara 7 Şişli/İstanbul.

 Polonya Ankara Konsolosluğu'nun adres bilgileri ise şu şekildedir;

 - Atatürk Bulvarı numara 241 Kavaklıdere/Ankara

 Bu adrese postaları iletebilir ya da şahsen başvuru yapabilirsiniz.

 Polonya Konsolosluğu Telefon Numarası ve iletişim Bilgileri

 Polonya Konsolosluğu telefon numaraları ve iletişim bilgileri ise aşağıdaki gibidir;

 Telefon numarası: +90 (312) 426 88 89

 Faks numarası: +90 (312) 467 8963

 Bu numaralar üzerinden hem konsoloslukla alakalı bilgilere ulaşabilir hem de randevu alabilirsiniz. Ayrıca vize ya da diğer resmi evraklar hakkında en doğru bilgiye telefon numaraları üzerinden ulaşarak, bilgi sahibi olabilirsiniz.

 Polonya Konsolosluğu'na yapılacak tüm müracaatlarda ve resmi randevularda mutlaka resmi tatillere dikkat etmek gerekir. Çünkü her konsolosluk kendi ülkesine göre resmi tatilleri belirler. Bu sebeple, randevu oluştururken öncelikle mesai saatlerine ve resmi tatillere bakmak gerekir. Aksi halde resmi işlemler ve tüm vize işlemleri ileri bir tarihe sarkmak durumunda kalacaktır.

 

False