GeriSeyahat Paris'in ekonomik alışveriş durakları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Paris'in ekonomik alışveriş durakları

Paris'in ekonomik alışveriş durakları

Alışveriş cenneti Paris'te sadece lüks mağazalardan değil uygun fiyatlı butiklerden ve outletlerden de alışveriş yapabilirsiniz. İşte Paris'in en ekonomik 4 alışveriş durağı...

Modanın ve lüksün merkezi olan Paris, son zamanlarda ekonomik alışveriş noktalarına da ev sahipliği yapıyor. Herkesin şık olduğu bu bu havalı şehirde sokak pazarlarından outletlere, ucuz dükkanlardan vintage mağazalara kadar birçok seçenek bulmak mümkün. İşte Paris'de ucuz kaçış noktaları:

1. Le Marais

Paris'in en bohem semtlerinden biri olan Le Marais, birbirinden çarpıcı tasarım mağazalarının yanında sayısız ikinci el dükkana ve vintage butiğe de ev sahipliği yapıyor. Mağazalarda pek çok ikinci el ürün oldukça uygun fiyatlara satılıyor. Ev eşyasından plaklara, kitaplardan tablolara kadar çeşitli ürünlere ekonomik fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Tam bir moda merkezi olan Le Marais ayrıca vintage dükkanların en yoğun olduğu bölgelerden. Lüks marka birçok ceket, elbise, gömlek ve ayakkabı ikinci el olarak sahiplerini bekliyor.

Parisin ekonomik alışveriş durakları

2. Benlux

Ünlü Louvre Müzesi'nin tam karşısında yer alan Benlux, uygun fiyatlı kozmetik ve parfüm alışverişinin öne çıkan adreslerinden. Rue de Rivoli üzerinde yer alan mağazada pasaportunuzu göstererek alışveriş keyfine başlayabilirsiniz. Kozmetik ve parfüm ürünlerinde dönem dönem büyük oranlarda indirim uygulanan mağaza, diğer katlarda hediyelik eşya, giyim malzemesi, aksesuar ve çanta da satıyor. Paris'te gümrüksüz satış yapan en uygun fiyatlı mağaza olma özelliğine sahip olan Benlux, her zaman kalabalık.

Parisin ekonomik alışveriş durakları

3. NGR Depo

Paris'in 16. bölgesinde bulunan ucuzluk depo mağazası Ngr, lüks outlet ürünleri ve defolu marka ürünleri oldukça uygun fiyatlara satan bir konseptte hizmet veriyor. Üyelik kartı ile girilen bu depoda turist olduğunuzu belirterek de giriş yapabilirsiniz. İçeride sadece birkaç aynanın olduğu mekanda deneme kabini bulunmuyor. Dünyaca ünlü markaların ürünlerinin satıldığı dönemlerde kapıda uzun kuyrukların oluştuğunu söylemek mümkün.

Parisin ekonomik alışveriş durakları

4. Val D'Europe

Şehre 30 dakikalık bir mesafede bulunan Val D'Europe şehrin en büyük outlet köyü. İçerisinde pek çok dünya markası, cafe, park ve yeşil alan bulunan bu alışveriş köyünde sayısız lüks ve orta sınıf markaya ekonomik fiyatlarla sahip olmak mümkün. Alışveriş köyü Disneyland'a ise sadece 5 dakika uzaklıkta. Buraya gelmişken Disneyland turu yapmamak olmaz.

Parisin ekonomik alışveriş durakları

False