GeriSeyahat Minnesota'daki en sıra dışı ev
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Minnesota'daki en sıra dışı ev

Minnesota'daki en sıra dışı ev

Minnesota'da 'Rustic Way' adlı bir şirketin sahibi Dan Pauly, oluşturduğu ekibiyle birlikte ilginç tasarımlara sahip sıra dışı evler tasarlıyor. Dan Pauly, ailesinden kalan bu ilginç ev tasarımını günümüze kadar devam ettirmiş. İşte Dan Pauly'nin tasarladığı Minesto'daki sıra dışı evler...

Dan Pauly'nin tasarladığı bu evler kimi zaman otel, kimi zaman ise sauna olarak kullanılıyor. Dan Pauly'nin ailesinin tasarladığı bu bina ilk defa sauna olarak inşa edilmiş ve günümüzde hala sauna olarak hizmet vermekte.

Minnesotadaki en sıra dışı ev

 

 

Dan Pauly'nin inşa ettiği bu ilginç evlerin fiyatları genişliğine göre değişiyor. 6.500 Dolar ile 12.500 Dolar arasında bir fiyatı olan evlerin en geniş olanı sadece alt metre genişliğinde. Dan Pauly, bu evi tasarlarken aslında bir aile geleneğini sürdürüyor. Dan Pauly'nin ailesi 19. yüzyılın başında Minnesota'ya göç etmiş. Ağaçlar ve kerestelerle geçimlerini sağlamaya başlamış.

Minnesotadaki en sıra dışı ev

 

 

Bir sonraki kuşak, keresteleri ağaç evlere dönüştürmüş. Ailenin dördüncü nesil üyesi olan Dan Pauly, bir aile mirası olan bu fikri devam ettirmiş. Ayrıca Dan Pauly, evleri taşınabilir hale getirip kullanım alanlarını genişleterek bu fikri biraz daha geliştirmiş.

Minnesotadaki en sıra dışı ev

Dan Pauly, masallardan fırlamış gibi görünen bu evler için "100 sene önce büyükbabam ne yapıyorsa onu yapmaya çalışıyoruz." diyor.
 

 

False