GeriSeyahat Gemiyle yedi gecelik unutulmaz Akdeniz turu!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Gemiyle yedi gecelik unutulmaz Akdeniz turu!

Gemiyle yedi gecelik unutulmaz Akdeniz turu!

Yedi gecelik Akdeniz programı yapacak ve son teknolojilerle donanmış MSC Cruises’ın yeni nesil gemisi ‘MSC Meraviglia’ bir gemi yolculuk yapmaya ne dersiniz? Türkçe anlamı ‘Harikulade’ olan Meraviglia yolculuğunda İtalya, Malta, İspanya ve Fransa’da çok güzel deneyimler elde edeceksiniz. İşte detaylar…

Bu güzel macera için artık son 75 gün… Meraviglia, yaklaşık üç futbol sahası uzunluğunda, 33 bin metrekare misafir için serbest kullanım alanı, 32 asansörü, 5 bin 714 yolcu kapasitesi ve 1540 personeliyle devasa bir tatil köyü havasında! 1 yıl gibi bir sürede, 1800’ün üzerinde işçi-mühendisin çalışarak inşa ettiği gemide, 35 bin ton çelik kullanılmış. Gezilecek şehirler ise Napoli, Messina, Valletta, Barselona, Marsilya ve Cenova…

Dünyanın en popüler animasyon şovları sadece burada

Gemiyi öne çıkaran ayrıcalıklı bir etkinlik ise Cirque du Soleil şovları… Bu şovlar, bu sene başlayacak olup, sonrasında her bir diğer gemi sınıfı içerisinde, 10 yıl boyunca devam edecek ve her gemide özel geliştirilen, iki özel şov seyredilebilecek. Sunulan bu özel şovlar, dünyanın başka hiçbir yerinde gösterime sunulmayacak.



‘MSC for Me’ ile sıra dışı teknolojik deneyimler yaşatacak.

NFC bileklik sistemi sayesinde, kabinlerin kapısı açıp-kilitlenebilecek, gemide ödemeler MSC for Me isimli aplikasyon ve ona bağlı bu bileklik sistemiyle yapılabilecek. Ayrıca geminin hemen her noktasına yerleştirilmiş ‘Bluetooth Beacons’ teknolojisi ve özel bileklikler sayesinde, ebeveynler çocuklarını aplikasyon üzerinden takip edip, nerede olduklarını anlık görebilecekler. Gemiye giriş ve çıkışları da bilekliklerle kolaylıkla yapılabilecek. Ayrıca Geminin çevre gezisini satın almadan önce, sanal gerçeklik gözlüğüyle sanal bir yolculuk yapılabilecek, misafir katılım tercihini buna göre belirleyebilecek.

Gemiyle yedi gecelik unutulmaz Akdeniz turu

Çocuklu aileler için de tam bir cennet!

Gemide yedi değişik çocuk kulübü yer alacak. ‘Chicco’ markası işbirliğiyle bebek kulübü ve 123 metrekarelik iki adet Lego çocuk kulübüne de yer veriliyor. Gençler için ‘Teenager Club’ kapsamında, özel sinema, disko, etkinlik sahnesi ve oyun salonu da düşünülmüş. Kapalı mekânda basketbol sahası ve bowling oyun alanı da geminin diğer artıları arasında.

Gemiyle yedi gecelik unutulmaz Akdeniz turu


Doğa dostu teknoloji harikası

Özel üretim motorları sayesinde bu özel gemi, yılda binlerce ton petrol tasarrufu sağlayabilecek ve bu gelişmiş teknolojisi ile karbon dioksit emisyonunu da azaltacak şekilde planlanmış. Gemi içindeki 80 binin üzerinde ışık kaynağı için LED teknolojisi kullanılmış olacak, böylelikle düşük enerji tüketimi sağlanacak. Ayrıca geminin özel çöp öğütme sistemi sayesinde, daha verimli bir atık azaltma sistemi de, doğa dostu özelliği ile ön plana çıkıyor.

Gemiyle yedi gecelik unutulmaz Akdeniz turu

Her tür lezzete ulaşmak da mümkün

Amerikan biftek evi, İtalyan Restaurantları ve Eataly market, 20 saat hizmet verecek uluslararası mutfaktan lezzetler olacak açık büfe, Japon lezzeti Sushi için bir Bar, Teppanyaki Restaurant, ödüllü çikolata atölyesi ve krep evi, İngiliz Pub’ına kadar pek çok detay düşünülmüş. Dünyanın en güzel mutfaklarından, leziz yemeklerin bulunabileceği gemi, yemek konusunda seçici misafirleri de tatmin edecek. 



Peki bu özel turun fiyatı nedir?

26 Haziran-25 Eylül arasında 7 gece, uçakla gidiş-dönüş ulaşımı, tam pansiyon gemide konaklama imkanlarıyla tur 1.249 Euro’dan başlayan fiyatlarla satılıyor. Bu büyülü gemi Sadece 75 gün sonra, 3 Haziran’dan itibaren Akdeniz’de seyahatlerine başlayacak.


False