GeriSeyahat Bolu Dağı'nda beyaz örtü bekleniyor
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Bolu Dağı'nda beyaz örtü bekleniyor

Bolu Dağı'nda beyaz örtü bekleniyor

Türkiye'nin en çok kullanılan güzergahlarından Bolu Dağı geçişindeki esnaf, kar yağmasını bekliyor.

Türkiye'nin en çok kullanılan güzergahlarından Bolu Dağı geçişindeki esnaf, sonbaharın renk cümbüşüne veda etmeye hazırlanan bölgede kış hazırlıklarını tamamlayarak kar yağışını beklemeye başladı. Her mevsim ayrı güzelliğe sahip, İstanbul-Anadolu kara yolu geçiş güzergahlarından olan Bolu Dağı'nda gelecek hafta kar yağışının etkili olacağı tahmin ediliyor.

Bolu Dağında beyaz örtü bekleniyor

Özellikle D-100 geçişinde doğal güzellikleriyle sürücülerin uğrak mekânı olan Bolu Dağı yolundaki esnaf, kar yağışıyla manzara izlemek için bölgeden geçenlerin işletmelerine uğramasını bekliyor. Bolu Dağı geçişindeki tesis işletmecileri, kar yağışıyla bölgeye ziyaretçilerin arttığını belirtiyor.

Bolu Dağında beyaz örtü bekleniyor

''Misafirlerimizi Bolu Dağı'na bekliyoruz''

Tesis işletmecisi Ferda Yıldırım, Bolu Dağı'nın doğal güzellikleriyle eşsiz bir yer olduğunu söyledi. Bölgenin her mevsim ayrı güzel olduğunu anlatan Yıldırım, "Kış aylarında Abant, Yedigöller, Topuk Yaylası, Gölcük ve Samandere Şelalesi gibi güzellikleri görmek ve yaşamak için misafirlerimizi Bolu Dağı'na bekliyoruz. Burası güzergah olarak da çok güzel. Kış aylarında Bolu Dağı nostaljik bir mekan oluyor. Güzel bir görüntü oluyor, güzel bir seyir yaşanıyor. Bolu Dağı işletmecileri olarak hizmette misafirlerimizi memnun etmeye çalışıyoruz." diye konuştu. 

Bolu Dağında beyaz örtü bekleniyor

İşletmeci Salih Akay da Bolu Dağı'nda beyaz örtüyü beklediklerini dile getirerek, "Bolu Dağı kar yağışıyla güzel. Geçmişten bu yana Bolu Dağı hep güzeldi. Ulaşım imkânlarının daha da genişletilmesiyle kışın özlenen mekân olarak ön plana çıkıyor." ifadelerini kullandı. 

Bolu Dağında beyaz örtü bekleniyor

False