GeriSeyahat Berlin'de alışveriş yapabileceğiniz 3 vintage butik
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Berlin'de alışveriş yapabileceğiniz 3 vintage butik

Berlin'de alışveriş yapabileceğiniz 3 vintage butik

Zengin ürün seçkisiyle koleksiyonerlerin uğrak yerlerinden Berlin, vintage butikleriyle dikkat çekiyor. Sizler içi bunların en popülerlerini derledik. İşte Berlin'in popüler vintage butikleri...

Almanya'nın başkenti Berlin orijinal tasarım butiklerinin yanında ikinci el vintage dükkanlarıyla da oldukça beğeni topluyor. Zengin ürün çeşidi ve dönemsel pek çok kıyafetin bulunabildiği vintage butikler Berlin'de meraklısını bekliyor. İşte Berlin'deki en iyi 3 vintage butik;

1. Das Neue Schwarz

Berlin'in en iyi ikinci el ürünlerini bulabileceğiniz Das Neue Schwarz pek çok vintage butiğin aksine sakin ve nezih bir mağaza. Tasarımların güzel bir görsel düzenleme ile vitrinlerde ve reyonlarda yer aldığı bu ikinci el butikte, dergi ve fotoğraf çekimi için ürün bakan pek çok stylist ve tasarımcıyla da karşılaşabilirsiniz. Dönemsel ve ikonik parçaların ön plana çıktığı butikte markalı ürünlerin yanında özel tasarım ürünler de bulmak mümkün. Çok sayıda müşterisi olan butiği düzenli aralıklarla ziyaret etmek istediğiniz ürünleri bulabilmek açısından önemli. Çünkü ürün sirkülasyonu butikte oldukça hızlı. İnternet sitesi de olan butikte ürünleri gelmeden önce incelemek veya yurt dışından sipariş vermek de mümkün.

Berlinde alışveriş yapabileceğiniz 3 vintage butik

2. XVII Store

Berlin'deki en iyi konseptli vintage butiklerden biri olan XVII, ikinci el butikten çok bir tasarım dükkanını andırıyor. Vintage butiklerin karmaşasından uzakta, ürünlerin gayet güzel bir şekilde sıralandığı mağazada 60'lardan 90'lara kadar uzanan dönemlere ait pek çok ikonik parça bulabilirsiniz. Ürünlerinde çok az giyilmiş olma felsefesini ilke edinen butikte yıpranmış veya eskimiş ürün görmek neredeyse imkansız. Butikte gezerken kendinizi moda müzesindeymiş gibi hissedebilirsiniz. Minimalizmin hüküm sürdüğü iç dekorasyonuyla öne çıkan butik kırmızı tuğlalardan oluşan duvarlarıyla da vintage hissini ziyaretçilerine geçirmeyi başarıyor. Tasarım ikinci el ürün arayanların yolu bu vintage butikten geçmeli.

Berlinde alışveriş yapabileceğiniz 3 vintage butik

3. Made in Berlin

Berlin'de üç tane vintage butiği bulunan Made in Berlin, düzenli dizilmiş ve naftalin kokmayan ikinci el ürünleriyle farkını ortaya koyuyor. Rahat bir alışveriş ortamı sunan mağazada her ürün kategorisine veya rengine göre ayrılmış. Öyle ki raflarda birbiri ile alakası olmayan ürün göremiyorsunuz. Dönem ürünlerinin yanında markalı ikinci el ürün ve sokak modasına ait parçaların bulunabildiği mağazada zevkli vakit geçirmek garanti.

Berlinde alışveriş yapabileceğiniz 3 vintage butik

False