GeriSeyahat Ankara - İstanbul Otoyolu Geçiş Ücreti 2022 Hesaplama: Ankara - İstanbul Otoyol Ücreti Ne Kadar Ve Ve Nasıl Ödenir
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Ankara - İstanbul Otoyolu Geçiş Ücreti 2022 Hesaplama: Ankara - İstanbul Otoyol Ücreti Ne Kadar Ve Ve Nasıl Ödenir

Ankara - İstanbul Otoyolu Geçiş Ücreti 2022 Hesaplama: Ankara - İstanbul Otoyol Ücreti Ne Kadar Ve Ve Nasıl Ödenir

Ankara - İstanbul otoyolu geçiş ücreti, sıklıkla araştırılan konular arasındadır. Özellikle kullanım anlamı bakımından önem teşkil eden konular arasındadır. Bu bakımdan Ankara - İstanbul otoyolu geçiş ücretlerini öğrenebilir ve buna göre kolaylıkla ödeyebilirsiniz. Ankara - İstanbul otoyolu geçiş ücreti 2022 hesaplama: Ankara - İstanbul otoyol ücreti ne kadar ve nasıl ödenir detaylarıyla derledik.

Ankara - İstanbul otoyolu ücreti 30 TL olarak belirlenmiştir. Ankara - İstanbul otoyolu diğer adı ile Anadolu Otoyolu'dur.

Ankara - İstanbul Otoyolu Geçiş Ücreti 2022 Hesaplama

Ankara - İstanbul otoyolu 450 km uzunluğundadır. Otomobiller bu yolu 4 saat 15 dakikada tamamlamaktadır. Bu otoyollar sayesinde şehirlerarası yolculukların süresi kısalmaktadır. Bu nedenle genelde kişiler başka bir şehre yolculuk yapacakları zaman otoyolları tercih ederler. Ankara - İstanbul otoyolu ücretli olduğundan güncel olarak bu ücretleri takip etmek gerekir. Ankara - İstanbul otoyolu 28 Aralık 1984 yılında yapılmıştır. Çift yönlü bir otoyoldur ve üçer şerit olmak üzere toplam 6 şeritten oluşmaktadır.

Ankara - İstanbul otoyolunun diğer isimleri Anadolu otoyolu ya da Otoyol 4 olarak bilinmektedir. Otoyol üzerinde toplam 5 tane tünel vardır ve bunların en uzunu da Bolu dağı tünelidir. Ankara - İstanbul otoyolu güzergahları Ataşehir, Ümraniye, Sancaktepe, Sultanbeyli, Pendik, Tuzla, Çayırova, Gebze, Dilovası, Körfez, Derince, İzmit, Kartepe, Sapanca, Arifiye, Akyazı, Hendek, Düzce, Kaynaşlı, Bolu, Yeniçağa, Gerede, Çamlıdere, Kızılcahamam, Kahramankazan ve Yenimahalle'dir.

Ankara - İstanbul Otoyol Ücreti Ne Kadar ve Nasıl Ödenir?

Ankara - İstanbul otoyolunun diğer adları Otoyol 4 ya da Anadolu otoyolu olarak bilinmektedir. 28 Aralık 1984 senesinden beri kullanılan otoyolda birçok güzergah bulunmaktadır. Ankara - İstanbul otoyolunun toplam uzunluğu 450 kilometredir ve İstanbul ile Ankara arası 4 saat 15 dakikada tamamlanır. Ankara'dan İstanbul'a otoyol güzergahları Yenimahalle, Kahramankazan, Kızılcahamam, Çamlıdere, Gerede, Yeniçağa, Bolu, Kaynaşlı, Düzce, Hendek, Akyazı, Arifiye, Sapanca, Kartepe, İzmit, Derince, Körfez, Dilovası, Gebze, Çayırova, Tuzla, Pendik, Sultanbeyli, Sancaktepe, Ümraniye ve Ataşehir'dir.

Ankara - İstanbul otoyolunun ücretini Ziraat bankası ya da QNB Finansbank şubeleri aracılığı ile ödemek mümkündür. Otoyol A.Ş uygulamasını indirerek ödeme yap seçeneğine basarak kart bilgilerini girmek ve ödemeyi gerçekleştirmek mümkündür. Ankara - İstanbul otoyolu için ücret 30 TL olarak belirlenmiştir. Farklı güzergahlardan çıkmak farklı ücretler ödenmesini sebep olur. Aracın gittiği kilometreye göre bir ödeme yapılması gerekmektedir.

False