GeriSeyahat Seyahat Çantası
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Seyahat Çantası

Seyahat Çantası

Rahat ve şık

LC Waikiki’nin sonbahar koleksiyonunda kadın ve erkekler için seyahatlerinizde ve hafta sonları giyebileceğiniz giyim ürünleri ayrıca aksesuvarlar bulabilirsiniz. Rahat ve şık olmak isteyenlere hitap ediyor. Farklı beden ve renk seçenekleri var. (www.lcwaikiki.com)

Yağmurdan korunun

Trekmates’in yürüyüşçüler için hazırladığı Typoon Pak pançolar şapkalı, her bedene uyuyor, sırt çantanıza koruma sağlıyor. Taşıması kolay, ağırlığı 400 gram. Atlasoutdoor evinize kuryeyle gönderiyor. Fiyatı 120 TL. (www.atlaskamp.com)

Cildinizle dost traş makinesi

Philips SensoTouch 3D RQ1275 traş makinesi, yüzün her noktasına hassasiyetle temas ediyor. Islak ve kuru olarak kullanılabiliyor. Her sakal boyuna uygun ultratrack sistemi, yakın kontrol için ergonomik tutma yeri bulunuyor. Aksesuvarları ve seyahat çantasıyla birlikte fiyatı 679.90 TL. (www.philips.com)

Şapkasız çıkmayın

Deichmann’da sonbahar ve kışın kullanabileceğiniz şapkalar bulabilirsiniz. Siyah ve kahve tonları öne çıkıyor. Koleksiyon 60’lar ve 70’lerin izlerini taşıyor. (www.deichmann.com)
 
Dayanıklı, soğuğa karşı dirençli

Adidas’ın yeni sezonunda kadınlar için alçak topuklu kapalı ayakkabılar, deri anorak botlar, klasik oxford’lar ve klasik adidas SLVR tenis ayakkabıları var. Erkekler için ise deri ve kanvas botlar, güvercin grisi deri ayakkabılar ve gevşek siyah deri botlar bulunuyor.
(www.adidas.com.tr)

Unisex kullanılabilir

Jack Pierre saatler unisex kullanıma uygun. Su geçirmez özelliği, deri kayışı ile şık bir görünüm veriyor. Jack Pierre satış noktası ya da Loja’s mağazalarından edinebilirsiniz. Fiyatı 273 TL. (www.jackpierre.com)

False