Sevindikli Köyü’ne Kültür Merkezi Yapılacak

Güncelleme Tarihi:

Sevindikli Köyü’ne Kültür Merkezi Yapılacak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2015 15:44

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, KÖRFEZ SEVİNDİKLİ KÖYÜ’NE KÜLTÜR MERKEZİ YAPMAK İÇİN İHALE DÜZENLEDİ.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Körfez Sevindikli Köyü’ne kültür merkezi yapmak için ihale düzenledi.
Büyükşehir Belediyesi, köylerde yaşam standartlarını yükseltmek için çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı köylerde ihtiyaç duyulan yapıları inşa etmeye devam ediyor. Köylerde muhtarlık binaları tadilatından, sosyal tesis, çok amaçlı salonlar gibi birçok yapı inşa eden Büyükşehir Belediyesi, yeni yasal düzenlemeyle mahalle olan köylerde modern ve konforlu yapılar inşa ederek köyleri, şehir merkezinde bulunan yapılarla donatıyor. İlimizde birçok köyde kültür merkezleri inşa eden Büyükşehir Belediyesi, Körfez Sevindikli Köyü’nde de kültür merkezi yapacak.
Büyükşehir Belediyesi, kültür merkezi için ihale gerçekleştirdi. İhale salonunda yapılan oturumda 6 firma teklif verdi. En düşük teklifi 1 milyon 173 bin TL ile Teknik Yapı verirken, en yüksek teklif 2 milyon 401 TL ile Atlas İnşaat’tan geldi. İhaleyi kazanan yüklenici firmanın kültür merkezini 240 günde tamamlaması isteniyor.
Körfez Sevindikli Köyü’ne yapılacak kültür merkezi, bin 202 metrekare kullanım alanına sahip olacak. Yapı tek katlı olarak inşa edilecek. Büyükşehir Belediyesi tarafından önceki yıllarda Gebze Demirciler Köyü’nde muhtarlık binası tadilatı, Ketenciler Köyü İlköğretim Okulu ve lojmanı tadilatı, İzmit Şahinler Köyü’ne çok amaçlı salon gibi hizmetler yaptı. Ayrıca Tepeköy’e düğün salonu ve kütüphane, Gebze Denizli Karaahmetli, Akçaova, Serindere, Kartepe ve Pazarçayırı köylerine de sosyal tesis, yapılan hizmetlerden arasında yer alıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!