Sevinç ve hüzün kol kola

Güncelleme Tarihi:

Sevinç ve hüzün kol kola
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2001 00:00

Haberin Devamı

İzmir 1.Amatör Küme'de Play-Off'ta mücadele edecek 24 takımdan 22'si belli olurken, 8 takım bir alt kümeye düşmenin üzüntüsü içinde.

İKİ BİLET KALDI

İzmir 1.Amatör Küme'de son 90 dakikaya girilirken, 22 takım Play-Off'a kalmanın sevincini, sekiz takım ise küme düşmenin hüznünü yaşıyor. Play-Off için kalan 2 bileti kapmak için dört takım arasında müthiş bir mücadale var. 2.Grup'ta Çaymahallesi Demirköprü ile Tarişspor, 13.Grup'ta ise Metaspor ile Seyrek Belediyespor çekişiyor.

PLAY-OFF'A ÇIKANLAR

2.Grup'ta Y.Bornova, 3.Grup'ta Yeşilova, GSİM, 4.Grup'ta Tekel, Altınordu, 5.Grup'ta Şirinyer, Buca Bld, 6.Grup'ta Özyeşiltepe, İzmir BŞB, 7.Grup'ta Balçova İ.Y, Narlıdere, 8.Grup'ta Y.Örnekköy, Karşıyaka Belediye, 9.Grup'ta Ödemiş, Tire, 10.Grup'ta Urla Gençlik, Gümüldür, 11.Grup'ta Ulucak-K.Paşa, 12.Grup'ta Menemen-Y.Foça, 13.Grup'ta Çiğli Belediye bileti kaptı.

KÜME DÜŞENLER

2.Grup'ta Altındağ, 4.Grup'ta Sümer, 5.Grup'ta Karabağlar, 6.Grup'ta Kilimcitepe, 7.Grup'ta Yeniköy, 10.Grup'ta Menderes, 12.Grup'ta Bergama Bld, 13.Grup'ta Emiralem bir alt kümeye düştü. 3.Grup'ta Toros, Ege Çağlayan, Gültepe Kültür, 8.Grup'ta Esen, Bostanlı, 11.Grup'ta da Damlacık Yayla, Aşağı Kızılca takımları, düşmemek için son kozlarını oynayacak.

İzmir 1.Amatör Küme 8.Grup'ta Play-Off vizesi alan takımlar Y.Örnekköy (fotoğrafta) ile Karşıyaka Belediyespor oldu. Y.Örnekköyspor, İmbatlı Yıldırım spor'u 6-0 mağlup ederek mutlu sona ulaşırken, Karşıyaka Belediyespor ise Karşıyaka Demirköprü'yü 2-0 yendi.

Hafta sonunda havanın yağmurlu olması futbolcuları zor durumda bıraktı. Amatörler, sahanın balçık tarlasına dönmesine aldırmadan galibiyet için ter döktü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!