Sevgilisini tribünde destekledi

Güncelleme Tarihi:

Sevgilisini tribünde destekledi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2012 14:52

Galatasaray Medical Park'ın Eurocup'ta Rus ekip Lokomotiv Kuban karşısında verdiği mücadelede Abdi İpekçi tribünleri spor camiasının tanınan isimlerini ağırladı.

Haberin Devamı

Eurocup'ta mücadele eden temsilcimiz Galatasaray Medical Park'ın, kendisi gibi turnuvanın favori isimleri arasında gösterilen Lokomotiv Kuban ile karşı karşıya geldiği maça coşkulu taraftar damgasını vurdu. Maç boyunca ara vermeden yaptıkları tezahüratlarla salonu inleten taraftar ile birlikte Kulüp Başkanı  Ünal Aysal da takımını desteklemek için Abdi İpekçi'ye gelen isimler arasındaydı. Aysal maçı, Galatasaray Sportif A.Ş. Genel Müdürü ve  İcra Kurulu Başkanı Lütfü Arıboğan ile teknik direktör Fatih Terim ile birlikte izledi.  Karşılaşmayı sonuna kadar heyecanla takip eden Aysal, takımının aldığı farklı galibiyeti ayakta alkışladı.


Galatasaray'ı desteklemek için Abdi İpekçi'ye gelen ünlü isimler arasında, Vakıfbank'ta forma giyen voleybolcu Naz Aydemir de vardı. Cenk Akyol ile uzun süredir birlikte olduğu bilinen Aydemir, erkek arkadaşını maçın bitimine kadar tribünde alkışlarıyla destekledi.

Maçın ardından çocuklarla oynayarak stres atan Akyol sahadan, Aydemir ile ayrıldı. Başarılı basketbolcunun oldukça neşeli olduğu gözlendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!