Sevgilisine yardım etti

Uzun süredir uyumlu birliktelikleriyle dikkat çeken Ralph Tezman ile sevgilisi Sanem Kardıçalı, sömestr tatilinin ilk haftası soluğu Uludağ’da aldılar.

Çoğunlukla birlikte kayak yapan, kafede oturup sohbet eden sevgililer, ender olarak da arkadaşlarıyla bir araya geldi. Kayak konusunda sevgilisinden daha iyi olduğu gözlenen Tezman, bir ara dengesini kaybeden sevgilisinin elinden tutarak ona yardımcı oldu. Aşıkların ne zaman evlenecekleri ve bu müjdeyi dostlarına ne zaman verecekleri ise hálá merak konusu.

City’s’te alışveriş

Beşiktaş’ın efsanevi futbolcuları arasında yer alan Ali Gültiken, futbol hayatını bitirdikten sonra iş hayatına atılmış ve tekstil sektörüne girmişti. Bir süredir ortalarda görünmeyen Gültiken, geçtiğimiz akşam eşi Nazan Gültiken ile birlikte Nişantaşı’nda objektiflere yansıdı. City’s Alışveriş Merkezi’ni gezen Gültiken çifti, ilk kez geldikleri mekanı çok beğendiklerini söyledi.

Ninovari bir albüm

Yıllarca prodüktör, besteci ve söz yazarı yönü ile tanıdığımız Nino Varon, 51 yıllık müzikal yolculuğuna Rec by Saatchi etiketiyle yayınlanacak "Ninovari" albümüyle devam ediyor. Bu proje Nino Varon’un, "Bana hiç şarkı yazmadın" diye serzenişte bulunan kaybettiği eşinin anısına, Büyükada’daki evinin müzik stüdyosunda oluşturuldu. Prodüktörlüğünü Ercan Saatçi’nin yaptığı albümde yer alan tüm şarkıların söz, müzik ve düzenlemeleri Nino Varon’a ait. Sanatçı kişiliğini resimlerine de yansıtan Nino Varon, "İstanbul" karakalem çalışmasını da özel arşivinden albüm kapağına taşıdı.

Renkli açılış

İlk şubesini 1990’da açan, Muammer Yaprakgül, Orhan Bademli ve Sedat Kamaz üçlüsünün sahibi olduğu MOS Kuaför zincirinin son halkası, geçtiğimiz akşam Nişantaşı City’s’te açıldı. MOS’un City’s’teki şubesinin açılışına katılanlar arasında Yeşim Salkım da bulunuyordu. Salkım açılışa, "Sessiz Gemiler" dizisinde aynı seti paylaştığı sevgilisi Hakan Eratik’le geldi. Davetin konukları arasında Ece Gürsel, Şebnem Schaefer, Ivana Sert, Gülsen Işık da vardı.

Sıkı dost oldular

Bir zamanlar Yosun Mermerci Reza’nın en yakın arkadaşı olan ve yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Aylin Benardete, Yosun Hanım’ın evlenip, ABD’ye yerleşmesiyle yalnız kalmıştı. En yakın arkadaşından ayrılmanın üzüntüsünü yaşayan Benardete’nin şimdiki sıkı dostu ise Yosun Hanım’ın kardeşi Derin Mermerci. Akmerkez’de birlikte rastladığımız iki arkadaş, zemin kattaki fotoğrafçıda objektiflerimize yansıdı. Dijital makineleriyle çektikleri fotoğrafları karta bastıran ikilinin neşesi yerindeydi.

Nişantaşı turu

Nişantaşı’daki Leea Bar’da her hafta düzenlen partilere, önceki akşam bir yenisi daha eklendi. Geç saatlere kadar süren partiye İpek Tuzcuoğlu, Emre Ergani ve avukat sevgilisi Şebnem Işık, Rita Fink, Nalan Salur gibi ünlü simalar katıldı. Gece gezmelerine abiye kıyafet tercih eden Tuzcuoğlu, önceki akşamki partiye spor kıyafetleriyle geldi.

Modelliğe geri döndü

Bir dönemin ünlü modeli Korel Kubilay, sessizliğini bozdu. Bir firma ile çalışmaya başlayan 37 yaşındaki Kubilay, "Maksimum kas, minimum yağ oranındaki vücudum, yeni dönem top modellere örnek olsun" dedi. Farklı yüz yapısı ve düzgün fiziğinden dolayı firmaların ve yapımcıların her zaman ilgi odağı olan Kubilay’a, sinema filmi teklifleri de gelmeye başladı. Ünlü model, yaşına rağmen vücut güzelliğini kendine özen göstermesi ve spor yapmasına borçlu olduğunu da sözlerine ekledi.

Hasret bitti

Semiramis Pekkan, Gulu Lalvani’nin İstanbul’a gelişini kutlamak için, Lalvani ve yakın dostlarıyla, son dönemde dikkat çeken Gümüşsuyu’ndaki Topaz restoranda buluştu. Pekkan’ın Lalvani ile kol kola çıktığı restoranda birlikte yemek yedikleri Selma Bezmen de şık kıyafeti ile dikkat çekti.
Yazarın Tüm Yazıları